Placenici - Stalone rezira

Stalone zeznuo Čak Norisa: Plaćenici 2 neće biti film za decu

 

Iako je ranije najavljivano da će film „Plaćenici 2“ („The Expendables 2“) Silvestera Stalonea nositi oznaku „PG-13“, što bi značilo da je prilagođen i za tinejdžersku publiku, do toga ipak neće doći. Kako prenose američki mediji, Stalone se predomislio i film će ipak biti namenjen samo odrasloj publici i tako će morati da nosi oznaku „R“.

Povezana vest:  Dani domaćeg filma u više od 40 bioskopa širom Srbije

Ranije je i sam Stalone potvrdio da na zahtev Čaka Norisa rade „mekšu“ verziju filma, kako bi ga mogli gledaju i mlađi. Čak Noris je upravo time uslovljavao svoje učestvovanje u filmu koji vrvi akcionim zvezdama i u kojem uz njega i Silvestera Stalonea glume i Arnold Švarceneger, Žan Klod Van Dam, Brus Vilis, Džet Li, Liam Hemsvort, Džejson Statham i brojni drugi. U filmu se pojavljuje čak i teniski svetski broj jedan, Novak Đoković.

Povezana vest:  Otvoren 11. GoetheFEST

-U scenariju za `Plaćenike 2` je bilo puno vulgarnosti i zato mnogi mladi ne bi mogli da gledaju film. A ja ne glumim u takvim filmovima. Zato sam im rekao da neću glumiti ne izbace li psovke i ostale vulgarnosti iz scenarija. Producenti su prihvatili moje uslove tako da će film nositi oznaku PG-13 – pohvalio se početkom godine Čak Noris.

Povezana vest:  Besplatne projekcije filma i edukativne tribine o Mihajlu Pupinu za učenike širom Srbije

Ali, Stalone je izgleda odlučio da odustane od dogovora i publici ipak pružiti žestoki akcioni film pun psovki i eksplicitnih scena nasilja.