Jennifer_Lawrence_The_Hunger_Games_New_York_Screening

Bred Pit potpuno poludeo za 21-godišnjom Dženifer Lorens
 
Holivudski tračevi kažu, pa treba uzeti s rezervom, da je Bred Pit potpuno poludeo za mladom glumicom Dženifer Lorens (21). Magazin Star piše da ga je mlada zvezda u usponu potpuno očarala te da zbog toga ima problema i sa nevenčanom suprugom Anđelinom Džoli.
Ako se magazin Star već ne priprema za prvoaprilsku šalu, onda je priča sledeća: Bred je svakog dana sve zaljubljeniji u mladu kolegicu, a Anđelina sve besnija zbog toga.
-Bred ne prestaje da pričati o tome kako je Dženifer predivna, staložena i talentovana – izjavio je takozvani izvor blizak Bredu.
Bredova opsesija mladom glumicom iz filma “The Hunger Games” izluđuje Džoli, pa mu je rekla da se ponaša u skladu sa svojim godinama i prestane sliniti nad njom, jer mu može biti kćerka, tvrdi izvor.
-Stvar je postala veoma ozbiljna kada je Anđelina pre nekoliko dana uhvatila Breda kako piše poruke mladoj Dženifer – tvrdi izvor te dodaje da je Anđelina potpuno poludela iako Bred nema ništa konkretno sa mladom glumicom, a i zatražila je od njega da prekine svaki mogući kontakt s njom.
Ali, neki drugi tabloidi pišu da je magazin Star sve izmislio i da priča nije tačna. Ostaje da se vidi je li Bred stvarno poludeo za još jednom Džennifer, ali ovog puta Lorens, a ne bivšom Eniston.

 

Povezana vest:  Filmski klasici pod otvorenim nebom na jednom od najlepših trgova u zemlji