Basement_Jaxx_+MC_Vula

BIG SNOW KOP FESTIVALA 2012
Elektro zvuk zapalio Kopaonik
 
Najznajčajniji sastav u istoriji elektronske muzike Basement Jaxx nastupio je sinoć pred mnogobrojnom publikom Snow Kop festivala na Kopaoniku. Uz dobar ritam ljubitelji kvalitetnog zvuka, uživali su uz poznate hitove, Marka Nastića, Micky Slim-a i Vroom-a. Festivalu su prisustvovali i predstavnici sedme sile iz celog regiona, kao i mnoge javne ličnost, među kojima su bile najzapaženije Nataša Bekvalac sa sestrom Kristinom, Danijela Jankov i Katarina Ostojić Kaja u društvu Junior Jacka.
– Zadovoljstvo je bilo nastupiti uz moćan vokal MC Vula na Snow Kop festivalu, pred publikom koja zna da oseti snažne emocije i dobar ritam. Volim muzici da dam karakter i začinim je  bojama, zato i uživam dok kombinujem različite žanrove, što se sinoć na Kopaoniku i osetilo. Dok pravim muziku, inspiraciju pronalazim u svemu što se dešava oko nas – istakao je Basement Jaxx, dodajući da je veliki poštovalac muzike Frank Zappa i zato na današnjoj muzičkoj sceni, fanovima ove vrste zvuka, preporučuje The Stepkids.
Pored raznovrsnog noćnog programa, gosti Kopaonika imali su priliku da učestvuju u brojnim dnevnim zabavnim aktivnostima na snegu. Poznati glumac Nenad Okanović, uživao je zabavljajući skijaše,  najviše  najmlađe, pomagajući im da naprave originalnu šoljicu kafe od snega i osvoje vredne nagrade. Oni smeliji isprobali su se u trci Red Bul King of bob u Snow parku, gde je  učestvovalo više od 60 takmičara. Publika je uživala u ritmu DJ Gagija i nije štedela dlanove za svoje favorite.
Posećenost turističkog centra Kopaonik rekordna je za ovo doba godine. Na Kopaoniku trenutno boravi više od pet hiljada gostiju, koji uživaju u martovskom skijanju i odličnoj festivalskoj atmosferi.
Snow Kop festival organizuju EXIT tim, osnivači EXIT festivala i MK Mountain Resort, lider planinskog turizma na Balkanu uz podršku Skijališta Srbije i Ministarstva za ekonomiju i regionalni razvoj republike Srbije.

 

Povezana vest:  Opšta frka za prve EXIT ulaznice: trećina Tvrđave se popunila za 97 minuta!