Paramore Hayley Williams_nagrada_MTV_EMA_2010Novi album Paramora u aprilu 2013.
 
Omiljeni američki pop punk bend Paramore objavio je da će sledeći album, jednostavno nazvan Paramore, biti objavljen na proleće.
Album izlazi 8.aprila, a producira ga Justin Meldal-Johnsen koji je svirao bas s Beckom, a producirao je i album benda M83 ‘Hurry Up, We’re Dreaming’.
Novi materijal grupe koju predvodi crvenokosa Hayley Williams najaviće singl ‘Now’.
-Konačno je došao i taj trenutak, dragi fanovi, prijatelji i članovi porodice… Drago nam je objaviti da će se naš četvrti studijski album zvati ‘Paramore’. To smo mu ime odabrali još od početka snimanja albuma. Ceo proces snimanja bio je zabavan. To je bila još jedna mogućnost da se izrazimo kao muzičari, ali i kao osobe. Taj album smo mi! On predstavlja nas. Stvar ‘Now’ će ga najaviti. Obožavamo tu pesmu. Želeli smo svima pokazati da možete izgubiti neke bitke, ali možete se vratiti još snažniji. Hvala našim fanovima koji su celo vreme verovali u nas. Ponosni smo i veselimo se novim uspesima –  poručili su članovi benda na svojoj web strani.
Album ‘Paramore’ je naslednik megauspešnog ‘Brand New Eyes’ iz 2009. godine. 
Inače, na novom albumu Paramoreu se pridružio bivši bubnjar Nine Inch Nailsa, Ilan Rubin. Paramore su krajem 2010. godine napustila dva važna člana, braća Josh i Zac Farro, a zatim je usledilo medijsko prepucavanje između braće Farro i ostatka Paramorea.
Povezana vest:  Harry Styles je željan seksa!