The-Avengers-2012-Movie-UK-Poster

„OSVETNICI“ ZATVARAJU FESTIVAL TRIBEKA
 
Marvelovi „OSVETNICI“ (THE AVENGERS) će 28. aprila zatvoriti filmski festival Tribeka.
To je izbor koji će privući pažnju publike jer je ovaj festival oduvek želeo da prevaziđe program koji će privući samo one koji obično idu u bioskope, kao i više „ostrvsku“ filmsku zajednicu. Ove godine, festival otvara film „PETOGODIŠNJA VERIDBA“ sa Džejsonom Sigelom i Emili Blant u glavnim ulogama, koji takođe targetira široku ciljnu grupu.
U režiji Džosa Vidona, „OSVETNICI“ predstavljaju prvo filmsko okupljanje Marvelovih heroja: Iron Man-a, Tora, Hulka i Kapetana Amerike.
To što su „Osvetnici“ uvršteni u Tribekin program, festivalu će doneti dodatni publicitet.
Festival takođe namerava da uključi i Tribekinu komšijsku zajednicu u događaj, time što će pozvati lokalne policajce, vatrogasce i hitnu pomoć na projekciju filma.
Marvelovi „Osvetnici“ u naše bioskope stižu 3. maja!
Marvel studio predstavlja Marvelove „Osvetnike“ – najveće okupljanje superheroja u istoriji, koje uključuje dobro poznate Marvelove superheroje: Iron Man-a, Neverovatnog Hulka, Tora, Kapetana Ameriku, Hokaja i Crnu Udovicu. Kad se neočekivani neprijatelj pojavi i zapreti sigurnosti celog sveta, Nik Fjuri, direktor agencije zadužene za internacionalno održavanje mira poznate pod nazivom ŠILD, moraće da sastavi tim koji će izvući svet s ivice propasti. Započeće hrabru potragu za regrutima koja će se dešavati po celom svetu.
U filmu igraju Robert Dauni Džunior, Kris Evans, Mark Rufalo, Kris Hemsvort, Skarlet Johanson i Semjuel L. Džekson, a režiju potpisuje Džos Vidon. Marvelovi „Osvetnici“ su zasnovani na popularnom Marvelovom stripu „Osvetnici“ koji je prvi put izdat 1963. godine i od tad predstavlja instituciju u svetu stripova. Pripremite se za uzbudljivi filmski događaj, prepun akcije i spektakularnih specijalnih efekata, kad se Marvelovi „Osvetnici“ okupe u maju 2012. godine.

 

Povezana vest:  Gde će vas odvesti Guliver na svom putovanju?