Usce-rodjendansmall1

TREĆI ROĐENDAN UŠĆE ŠOPING CENTRA
 
Da li ste nekad poželeli da prisustvujete rođendanu na kome ima više hiljada ljudi, gde vi dobijate poklone, gde je svaki posetilac rado viđen gost? Zvuči prilično nestvarno, ali ako dođete u Ušće SC u subotu, 31. marta, svakako ćete biti prijatno iznenađeni. Naše rođendansko slavlje upriličiće tri sjajne pop dive Aleksandra Radović, Jelena Tomašević i Ana Štajdohar, koncertom koji će početi u 19h. Pored ovog koncerta, svi koji nas posete tog dana prisustvovaće celodnevnom spektakularnom programu. Već od 14h nastupiće dečiji hor „Srbija u ritmu Evrope“, a zatim u 18h plesna grupa La Luna. Tokom celog dana, posetioci će uživati u raznim poklončićima i interesantnim popustima.
Kako bi se ovaj jubilarni 3. rodjendan što bolje proslavio, Ušće Shopping Center je odlučio da od 31. marta naredna 33 dana, dakle do 4.maja, budu rodjendanska. Tokom tih dana biće organizovane mnogobrojne aktivnosti, za sve uzraste, u kojima ćete moći da učestvujete i zajedno sa nama proslavite naš jubilej.
Da bismo uneli i malo takmičarskog duha pripremili smo i različite igre gde ćete, prikupljajući račune iz Ušće SC, biti u prilici da osvojite mnogobrojne nagrade.
Nakon 33 dana slavljenja rođendana, 4. maj je dan zatvaranja ovog spektakla i dan kada će Ušće Shopping Center sa 3 putovanja obradovati troje posetilaca koji su tokom 33 rodjendanska dana svoje posete Ušće SC prijavljivali kod naših promo devojaka.
Sve su ovo razlozi zbog kojih želimo da naš treći rođendan proslavimo zajedno! Zabeležite u kalendaru 31. mart i budite deo našeg malog jubileja. Biće to poseban dan i poseban mesec pun iznenađenja, poklona, druženja, lepih reči i osmeha.
Reći ćemo vam još jedno hvala što nam ukazujete poverenje, što ste sa nama sve ovo vreme, a mi ćemo se potruditi da vam damo još više razloga da nas posećujete još češće. Tu smo da izmamimo još više vaših osmeha i na taj način učrvstimo naše trogodišnje drugarstvo. Ne sumnjamo da ćemo u periodu koji dolazi postati sastavni deo vaših života i bićemo uvek tu da vam pružimo neizmernu radost.
Zbog svega toga želim o da vam se od sveg srca zahvalimo. Vidimo se na druženju 31. marta u Ušće Shopping centru!

 

Povezana vest:  Džordž i Amal Kluni čekaju prvo dete