cineplexx

Tokom školskog prolećnog raspusta, počevši od 9. aprila, multipleksi „Cineplexx“ u Beogradu i Kragujevcu će i radnim danima prikazivati filmove, kao vikendom, u jutarnjim terminima
 
Povodom školskog prolećnog raspusta bioskopi „Cineplexx“ u Beogradu i Kragujevcu će od 9. aprila raditi svakog dana od 10 časova. Raspored filmskih projekcija će biti isti kao i vikendom.
Najmlađe posetioce i posetiteljke bioskopa očekuje „Titef 3D“, animirani sinhronizovan film, rađen prema kultnom francuskom strip junaku, zatim sinhronizovana avantura o veveričjem muzičkom bendu „Alvin i veverice 3: urnebesni brodolom“, uvek aktuelna priča o malim plavim bićima „Štrumpfovi 3D“, nastavak pingvinske avanture „Happy feet 2 3D“ i drugi.
Pored animiranih filmova, na  repertoaru bioskopa „Cineplexx“  se nalazi bogatstvo žanrova. Od 5. aprila se prikazuje „Titanik“, tragična ljubavna priča za sva vremena, koja se ove godine, povodom stogodišnjice velike nesreće, pojavila u novom izdanju, konvertovana u 3D. Takođe, od 5. aprila se prikazuje novi nastavak tinejdžerske komedije „Američka pita: ponovo na okupu“.  Osim toga, mogu se pogledati još i mitološka avantura „Gnev Titana 3D“, zatim „Igre gladi“, film snimljen prema bestseleru Suzan Kolins „Čelična lejdi“, biografska priča o Margaret Tačer, domaća ostvarenja „Ustanička ulica“ i „Crna Zorica“ i ostali.

   

Povezana vest:  Sergej Loznica otvara Beldoks