Angelina_Jolie_In_the_Land_of_Blood_and_Honey_Portraits

Biološka majka traži od Anđeline da joj vrati sina Paksa
 
Anđelina Džoli i Bred Pit roditelji su šestoro dece, troje biološke te troje usvojene. Sina Paksa Anđelina je usvojila 2007. godine u vijetnamskom sirotištu, a sada joj se javila Paksova biološka majka koja želi videti svoga sina te je slavna glumica u velikom strahu da će izgubiti starateljstvo.
Pre pet godina u vijetnamskom sirotištu Anđelina je usvojila je sina Paksa, kojega je dva dana nakon porođaja ostavila njegova biološka majka, zavisnica o drogama. Međuim, Paksova biološka majka, 34-godišnja Pam Tu Dung, nikada nije potpisala dokumente o usvajanju, već su to u njeno ime učinili njeni roditelji.
Sada, pet godina posle, nakon lečenja od zavisnosti, Pam je odlučila da vrati Paksa nazad te usvajanje proglasiti nevažećim. Tako se uputila u agenciju za usvajanje i rekla da želi svoga sina nazad. Zbog svega toga Anđelina je u velikom strahu i panici te se boji da bi se njena najgora noćna mora mogla ostvariti.
Anđelina prolazi kroz jako teško razdoblje, a Pam Tu Dung je rekla da sanja o danu kada će je Paks posetiti te je nazvati majkom. Anđelina se potpuno slomila kada je saznala da Pam želi da Paksa dovede u Vijetnam kako bi je video. Očajna i potpuno slomljena, rekla je Bredu: -Nemoj im dopustiti da mi oduzmu sina – piše The National Enquirer.

 

Povezana vest:  Svetska premijera domaćeg filma "Šavovi" u Berlinu