bojni_brod 

„BOJNI BROD“ 18. APRILA U CINEPLEXXU, A U AMERICI MESEC DANA KASNIJE!
 
Premijera filma „BOJNI BROD“ (BATTLESHIP), zakazana je za 18. april u bioskopu Cineplexx Delta City sa početkom u 20.30h.
Karte za ovaj filmski spektakl su već puštene u prodaju i mogu se kupiti na blagajnama bioskopa Cineplexx.
Glumačku ekipu ovog filma sačinjavaju veoma atraktivna holivudska imena. Tejlor Kič („Džon Karter: Između dva sveta“) u ulozi Hopera, mornaričkog oficira koji je raspoređen na brod Džon Pol Džouns, Aleksandar Skarsgerd (HBO serija „Prava krv“, „Melanholija“) u ulozi Hoperovog starijeg brata, zapovednika Stouna američkog broda Samson, Rijana, po prvi put na filmu, u ulozi poručnice Rejks, člana Hoperove posade i specijaliste za oružje na Džon Pol Džounsu, Bruklin Deker („Moja nazovi žena“) u ulozi Sem Šejn, Hoperove verenice i terapeuta koja je specijalizovana u oblasti rehabilitovanja vojnih veterana, i Lijam Nison kao Hoperov i Stounov nadređeni (i Semin otac), admiral Šejn, komandant Pacifičke flote.
Film je većinom sniman u Honolulu, na Havajima, i dobio je, do sad, najveću podršku od Američke mornarice u toku trajanja produkcije. Mornarica je dozvolila ekipi filma da poseti nekoliko razarača klase Arlej Burk dok su bili u Perl Harboru, kao i brodove Hoper, Prebl i Čung-Hun. Takođe, bilo im je dozvoljeno da budu na Čung Hunu dok je bio na okeanu, što je omogućilo glumcima i ekipi da gledaju mornare dok se obučavaju.
„BOJNI BROD“ stiže na redovne repertoare naših bioskopa 19. aprila, čak mesec dana pre početka prikazivanja u Americi.

 

Povezana vest:  Da li će novi Džejms Bond biti riđokos?