Chris_Hemsworthl

Kris Hemsvort: Moj brat Liam je još premlad za brak
 
Kris Hemsvort, australijski glumac kojeg znamo iz filma ‘Thor’ i stariji brat Liama koji u filmu ‘Igre gladi’ glumi Galea, kaže da ne vidi u skorijoj budućnosti venčanje svog 22-godišnjeg brata i Majli Sajrus (19)
-Pa oni imaju svega 20-ak godina! Priče o veridbi i venčanju su sulude. Još su deca. Zaista ne vidim njihov brak tako skoro. Ali zapravo ne želim pričati o tome u javnosti. Najbolje je pitati njih dvoje. U svakom slučaju, premladi su za brak – rekao je Kris.
Liam je već gotovo tri godine u vezi s nekadašnjom teen zvezdom koja se proslavila ulogom u TV seriji ‘Hannah Montana’ zgrnuvši milione dolara.
Mladi su se upoznali na snimanju filma ‘The Last Song’, a iako se dobro slažu, Liam je izjavio da još ne planira porodicu i brak.
-Želim imati porodicu i decu, ali to je u daljoj budućnosti. Zasad se planiram posvetiti karijeri – izjavio je nedavno Liam. Mladi glumac istaknuo je kako mu jako puno znači podrška porodici.
-Okružio sam se pozitivnim ljudima u koje imam poverenja. Blizak sam s članovima svoje porodice. Odlično se slažem s braćom i roditeljima – rekao je Liam.
Glasine o veridbi i venčanju podstaknula je sama Majli noseći prsten ukrašen dijamantom koji zbilja izgleda kao zaručnički.
No Majli je brzo odbacila tvrdnje o veridbi i venčanju.
Inače, Majli je odlučila stesati telo pa je možemo videti kako redovno ide na vežba, a promenila je i način ishrane. Sve to dalo je rezultate pa mlada pevačica i glumica izgleda bolje nego ikada.

 

Povezana vest:  Počasna Zlatna palma Bernardu Bertolučiju