Kristen_Stewart_Glam_Nov2011_03a

Kristen Stewart obožava da glumi jer sebe smatra strašno dosadnom

 

Kristen Stjuart filmska zvezda iz Sumrak sage koju ćemo uskoro gledati u još jednom, čini se, blok basteru, Snežana I lova ističe da uživa u snimanju filmova, jer obožava da bude neka druga osoba.

U intervjuu za El magazin, zvezda ističe da joj karijera oduzima sve vreme.

Povezana vest:  Vinsent Galo u napetom političkom trileru Jeržija Skolimovskog „Nužno ubistvo“ od 25. avgusta u Dvorani Kulturnog centra

-Obožavam sve u vezi glume. Obožavam filmove, volim ono što rade. To mi daje snagu kao ništa drugo u životu – otkriva 21-godišnja devojka.

Brineta kaže da je gluma toliko privlači jer sebe smatra prilično dosadnom osobom, pa joj tumačenje nekog lika dozvoljava da “hoda u tuđim cipelama”.

-Stvarno sam dosadna: stvari o kojima želite da čitate meni se nisu desile – objasnila je Kristen I nastavila: – Ali, to je razlog zbog kojeg čitate knjige i gledati filmove. Ovaj posao je lud,i, drugačiji korak napred u odnosu na samo gledanje filmova. Stvarno šetam u tuđim cipelama, dobijam priliku da to proživim. Ja to i želim jer sam uverena kako svaki put mogu nešto da naučim.

Povezana vest:  Film “Želim te” stiže u bioskope 29. novembra

Iako ima milione obožavaoca širom sveta, Kristen smatra da se ljudi ne ugledaju na nju, već na njene likove.

-Osećam da uzor nije obavezno neko koga želite da imitirate, već neko kome se divite. Gledam likove koje nekad igram i pomislim ‘Želela bih da budem takva’.