Kejt Graham

Kejt Graham: Bila sam na meti nasilnika jer sam drugačija
 
Našim je gledaocima ova devojka egzotične lepote najpoznatija kao Bonnie Bennett iz serije ‘Vampirski dnevnici’. Kejt Graham (22) nekad je bila na meti nasilnika, a danas pršti od samopouzdanja. Evo što možemo naučiti od nje.
Ova talentovana 22-godišnjakinja ima veliku želju za uspehom, a sigurno joj u tome neće odmoći i njena neobična lepota – njena mama je iz obitelji rusko-poljskih Jevreja, a tata iz Liberije.
-Uvek ostavim dobar prvi utisak zato što me nije briga što ljudi misle o meni. Prihvatite sebe kakvi jeste i zavolite se – to je moj najveći trik za samopouzdanje – kaže Kejt.
Ta se zgodna devojka, rođena kao Katerina Alexandre Graham, probila ulogom u ‘Vampirskim dnevnicima’, ali manje je poznato da je i pevačica (objavila je singl ‘Sassy’) te da je bila na turneji s Black Eyed Peas. Nekad je bila i prateća plesačica, a poliglot je – govori četiri jezika, budući da je rođena i odrasla u Švajcarskoj.
Kejt je vremenom izgradila i prepoznatljiv stil odevanja, a od ove devojke možemo puno toga naučiti o samopouzdanju.
-I ja imam svoje male trikove kad je u pitanju samopouzdanje. Svi se nekad osećamo jadno i kao luzeri. Niska sam i zato volim da nosim platforme. Odmah sam si nekako viša i lepša – smeje se Kejt koja kaže da pre svakog važnog događaja sluša muziku koja je oraspoloži.
Za nju je to korejski pop!
-To je istina! Korejski pop me odmah oraspoloži – otkrila je za Seventeen.
Kejt Graham se nikad ne odriče ni omiljene joj poslastice.
-Nemojte imati grižu savesti ako nekad pojedete omiljeni slatkiš, za mene je to sladoled. Život je prekratak da bismo si stalno nešto uskraćivali – smatra Kejt.
Samoj sebi bi, da se može vratiti u prošlost, savetovala da se ne da obeshrabriti.
-Da mi je neko tada rekao da ću jednoga dana biti slavna i uspešna, ne bih mu verovala. Uvek sam bila drugačija i zbog toga na meti školskih nasilnika. Ali danas imam veliku podršku svojih fanova. Na neki sam način uzor svima onima koji su drugačiji. Zato nikad ne izgubite veru u sebe i neka vas zločesti komentari ne rastuže – rekla je Kejt.
A kako se Kejt vidi kroz nekoliko godina?
-Želim srušiti barijere u Hollywoodu. Ne želim se ograničiti time da sam Afroamerikanka. Htela bih imati što više različitih uloga – kaže.
Povezana vest:  Sandra Bulok u ženskoj verziji "Ocean's 11"