kristen rob renesmee

Upoznajte Bellinu i Edwardovu ćerku Renesmee
 
Ljubitelji ‘Sumraka’ nestrpljivo su čekali poslednje izdanje sage da bi saznali kako će izgledati Bellino i Edwardovo dete. Sada su objavljene prve fotografije kćeri koja je pola ljudsko biće, a pola vampirka.
Kristen Stjuart i njen, na ekranu i iza ekrana, dečko Robert Patinson pozirali su za naslovnicu časopisa Entertainment Weekly uz Mackenzie Foy koja igra ulogu njihovog deteta Renesmee.
Ova 11-godišnja glumica, koja nevjerojatno sliči na dvoje glumaca, fotografisana je držeći se za ruku s Kristen, dok je Robertova ruka zaštitnički postavljena na njeno rame. Uz vatrenocrvene uvojke i bledo lice, mala Mackenzie izgleda baš kao dete filmskog para.
-Čak i naše ruke izgledaju slično. To je prilično čudno – rekla je Kristen.
Mlada koleginica je zasigurno promenila dinamiku na setu pa Robert ističe da je pokušao popraviti svoje ponašanje kad je devojčica bila u blizini.
-Imala je staklenku u koju se morao ubacivati novac kad je neko opsovao, a mislim da je prikupila oko 850 dolara.’
Ali nije samo Renesmee ono što obožavatelji ‘Sumraka’ nestrpljivo čekaju: svi žele videti kako se Bella pretvara u vampirku.
‘Sumrak saga: Praskozorje 2’ prati Bellu i Edwarda koji uživaju kao roditelji male Renesmee. Njen život je ugrožen kada Volturi pomisle da je ona besmrtno dete koje se pretvorilo u vampira. Cullenovi zato okupljaju svoje saveznike da bi se borili za život svoje kćeri, piše Daily Mail.
Premijera završnog filma sage ‘Sumrak’ zakazana je za sredinu novembra, a dotad pogledajte prvi trailer filma ‘Sumrak saga: Praskozorje 2’ OVDE!

 

Povezana vest:  Kejt Blanšet i Bredli Kuper u novom filmu Vudija Alena?