russell_brand
Kada bi morao da poljubi muškarca, Rasel Brend bi izabrao Bibera

Engleski glumac i komičar Rasel Brend je izjavio da bi, ako bi bio primoran da poljubi nekog muškarca, odabrao pevača Džastina Bibera.
Brend, koji u filmu „Rock of Ages“ deli jedan strasven trenutak sa kolegom Alekom Baldvinom, je nedavno dao intervju za Cosmopolitan.
Kada su ga pitali koga bi izabrao umesto Baldvina za snimanje scene, Brend je rekao: – Stvarno ne bih voleo poljubiti ni jednog muškarca u usta. Kada vidim muška usta, osećam se grozno. Ali recimo hipotetički, šta će se desiti ako odbijem to da uradim?
Kada su mu rekli da bi imao prislonjen pištolj na glavu, Brend je rekao: – Nikada ne pregovaram sa teroristima, radije bih umro. Radije bih umro, nego pokleknuo pred tim ljudima.
Nakon kratke pauze, Brend je nastavio: – Hmmm…ne znam koga bi voleo poljubiti. Volim muškarce koji izgledaju kao žene. One pravo lepe. Pa onda ako moram poljubiti muškarca, dajte mi nekog hermafrodita ili nekoga ko se oblači kao žena, transeksualca ili transvestita. Ili mi jednostavno dovedite nekoga lepog, kao što je to Džastin Biber.

Povezana vest:  Komedija "Svi na jug" od 14. januara u bioskopima