vanessa-paradis
Vanesi Paradi 156 miliona dolara od Depa?

Holivudski glumac Džoni Dep najverovatnije će dati svojoj bivšoj partnerki Vanesi Paradi 156 milona dolara nakon raskida, prenose britanski mediji.
Bivši partneri objavili su početkom sedmice da se razlilaze nakon 14 godina braka i prema pisanju magazina “San“, očekuje se da će Dep ponuditi Paradijevoj više od 150 miliona dolara kako bi njihov razlaz bio “prijateljski“.
Holivudski advokat Robert Načšin rekao je medijima da nagodba o izdržavanju njihovo dvoje dece Lili-Rouz (13) i Džeja (10) mogla bi da izazove određene komplikacije zato što se par nikada nije venčao.
-Da je par bio u braku, Paradi bi jednostavno mogla da traži 50 procenata glumčevog bogatstva za alimentaciju za decu – objasnio je advokat, dodavši da pošto nisu u braku partner treba da podnese molbu i ode na sud.
Ovaj advokat je rekao da će Dep pre izabrati da da francuskoj glumici i pevačici nešto oko polovine svoje zarade 225 miliona funti (350 miliona dolara) kako bi izbegao dugu borbu na sudu.
Većina medija je juče, 20. juna objavila natpise da su se Dep i Paradi rastali nakon više mesečnih pokušaja da spasu svoju 14 godina dugu vezu.

Povezana vest:  Sutra nominacije za prestižnog Oskara