Tom-Cruise 

Toma Kruza sve tri supruge napustile sa 33 godine!
 
Zanimljiv podatak iz života Toma Kruza jest da su se sve tri žene rastale od njega u istoj životnoj dobi, kada su napunile 33 godine.
Prva žena Toma Kruza, Mimi Rodžers, venčala se za Toma kada je imala 31 godinu. Par se upoznao 1987, a razveli su se 1990, kad je Mimi napunila 33.
Kruz se nedugo zatim oženio s Nikole Kidman kad je imala 23, a rastali su se 2001, nakon 10 godina braka.
Zadnji njegov brak s Kejti Holmes također završava nakon pet godina braka, a je također odlučila izaći iz braka sa 33 godine. Zapravo, tek sada će početi razvodna parnica, a Kejti će napuniti 34 u decembru ove godine.
Sada mnogi pokušavaju tu neobičnu činjenicu povezati sa sajentologijom, jer nije nepoznata činjenica da je Tom Kruz većinu svojih žena uvukao u tu zajednicu. Prva koja ga je napustila zbog toga bila je Nikol Kidman, koja nije želela živeti po njihovim pravilima. Da li je porođaj u tišini bio samo početak da Kejti ode iz njegova života. Tomova prva supruga Mimi Rodžers živela je po tim pravilima.

 

Povezana vest:  Nagrađivani film „Kristina“ Nikole Spasića na festivalima, VOD platformama i u bioskopima u Evropi i svetu