mens_night_horizontal_BG-1

Men’s night prvi put u bioskopima “Cineplexx”
 
U bioskopima „Cineplexx“ u Beogradu i Kragujevcu 24. jula  će se prvi put održati Men’s night, tematsko veče namenjeno muškarcima. Posetioci  bioskopa će premijerno moći da pogledaju film „Uspon Mračnog viteza“, a uz svaku kupljenu ulaznicu dobijaće i „muške“ poklone: primerak magazina „Playboy“ i Pils plus pivo sa ukusom limuna. Početak projekcija je u 20 časova.
Tokom ove večeri članovi organizacija „Dance4life“ i „JAZAS“  će posetiocima bioskopa deliti kondome i informativno-edukativni materijal.
Men’s night biće organizovan i u bioskopu „Vilin grad“ 26. jula, kada će i Nišlije moći da pogledaju „Uspon Mračnog viteza“ i da dobiju iste poklone.
Više informacija o događaju i filmu mogu se naći na sajtu www.cineplexx.rs.  Karte su u pretprodaji od  16. jula.
O Men’s night-u
 
Men’s night u bioskopima „Cineplexx“ је osmišljen kao tematsko veče, namenjeno muškoj populaciji, koje će posetiocima bioskopa pružiti kvalitetnu filmsku zabavu, uz različite poklone i prateće programe. Iako je veče tematsko, dame takođe mogu prisustvovati.
U zavisnosti od budućih naslova koji će  žanrovski  više odgovarati muškarcima,  Men’s night će postati tradicija u ovim bioskopima.
„Cineplexx“  planira da organizuje i Ladies’ night, veče  namenjeno ženskoj populaciji koje ćeimati sličan koncept kao i Men’s night.

 

Povezana vest:  Od danas Green Hornet se krije u Greenetu!