breaking_dawn-2

Novi detalji o prevari Kristen Stjuart
 
Još se ne smiruje medijska bura koju je podigla nevera Kristen Stjuart (22). Na videlo izlaze još neki detalji ljubavne afere između mlade američke glumice i dvadesetak godina starijeg reditelja koji je oženjen i ima dvoje dece.
Glumicu i redatelja fotografirali su još u maju dok su se zaljubljeno gledali u jednom berlinskom restoranu. Ali osim što je sa Sandersom varala Roberta Patinsona (26), Kristen se dodvoravala i ulizivala’ i ljubavnikovoj deci, piše RadarOnline.
Naime, Kristen je tako u maju rediteljevu osmogodišnju kćer Skilu vodila na sladoled u Los Anđelesu gde je sa Sandersom promovisala film ‘Snežana i lovac’.
-Iako oboje tvrde da su samo jednom bili zajedno i da žale što su prevarili partnere, Kristen i Sanders već su na promociji filma u L. A.-u bili jako prisni i ona se družila s njegovom ćerkom kao da je njena. Sigurno su se spetljali davno pre – otkrila je upućena osoba te dodala da tada niko nije sumnjao da su glumica i reditelj ljubavnici.
Sanders je u braku s modelom Liberti Rouz (33). Zajedno imaju dvoje dece, ćerku Skilu i petogodišnjeg sina Tenisona. Sandersov otac Majkl uveren je da će njegov sin i snaja uspeti da sačuvaju brak uprkos aferi.
-To nije afera koja je trajala godinama, bila je vrlo kratka, ako se uopšte i dogodila. Diglo se puno buke ni oko čega, ali brak mog sina će preživeti – uveren je preljubnikov otac.
Rediteljev otac dodaje kako ne bi bilo čudno da su se Rupert i Kristen ‘spetljali’ budući da su jako blisko sarađivali duže vreme i događa se da se ljudi upuste u vezu.
Afera je toliko uzrujala sumrakomanijake širom sveta, da je obožavateljka Ema CKark na twitteru objavila video u kojem se u suzama obratila Kristen.
-Ne razumem kako je to mogla da uradi. Zašto bi Roberta varala s Rupertom, ili kako god je njegovo ime. Meni to nikako nije u redu. Da ga voliš toliko koliko pričaš, ne bi to napravila! – rekla je vidno potresena Britanka u videu te briznula u plač.
Kako je ranije objavljeno, iako mu se Kristen javno ispričala i molila za oprost, Robert Pattnson (26) se iselio iz njihova zajedničkog doma u Los Anđelesu. Par koji su mediji prozvali Robsten, upoznao se i zaljubio na setu sage Sumrak, ali dugo su krili vezu.
Hoće li mladi glumci svojoj ljubavi dati još jednu priliku, ostaje nam da vidimo.

 

Povezana vest:  Ko je Marvelov Antman čije nas superherojske avanture očekuju u bioskopima