jason_statham 

Džejson Stetam i Džejms Franko u novom Staloneovom filmu
 
Glumci Džejson Stetam i Džejms Franko igraće u akcionom trileru „Homefront“, čije snimanje po scenariju Silvestera Stalonea počinje u septembru.
Film će režirati Geri Fleder, poznat po ostvarenjima „Poljubi devojke“ (1997) i „Šta sve možeš u Denveru kada si mrtav“ (1995), a Stalone će biti i jedan od producenata.
Prema pisanju časopisa „Varajeti“, Stetam će igrati bivšeg policajca sa rekordnim brojem hapšenja narko dilera, koji se povukao u mali grad kako bi pobegao od svoje prošlosti. Ispostavlja se, međutim, da taj grad ima svojih problema sa drogom, a Franko igra zloglasnog narko dilera.
Izvršni producent Avi Lerner najavio je da će snimanje „Homefront“-a početi krajem septembra u Nju Orleansu.
-Ne mogu da zamislim bolju grupu koja bi mogla ovaj film da postavi na bioskopsko platno. Silvesterov scenario je fantastičan, Džejms i Džejson su neverovatni glumci, a Geri zaista zna kako da režira film tog tipa – ocenio je Lerner.
Stetam i Stalone igraju u filmu „Plaćenici 2“, koji u srpske bioskope stiže 16. avgusta, a Franko ima nekoliko ostvarenja čija distribucija predstoji, uključujući i onaj o porno industriji u kome igra Hju Hefnera.
Iako je poznat kao zvezda akcionih filmova, Stalone je već iskusan i u pisanju scenarija, nakon šest delova serijala „Roki“ i oba filma „Plaćenici“.

 

Povezana vest:  Ćerka Anđeline Džoli i Breda Pita, Šajlo hoće da promeni ime