vanzemaljci-u-komsiluku-19

Proverite da li ste vanzemaljac!

Povodom premijere filma „Vanzemaljci u komšiluku”, posetioci šoping-mola „Delta City“ moći će u subotu da provere svoje poreklo, odnosno da saznaju da li su vanzemaljci.

Zabavno testiranje, u organizaciji distributerske kuće MCF MegaCom Film, održaće se 11. avgusta, od 17 do 20h, na pultu “Vanzemaljci u komšiluku”, ispred prodavnice „Bershka”. Tim stručnjaka će putem specijalno dizajniranog ispitavanja razotkriti ono što smo do sada mogli samo da nagađamo – KO SU VANZEMALJCI MEĐU NAMA! Učesnike očekuju nagrade – dokazani vanzemaljci osvojiće karte za premijeru filma!

Povezana vest:  Film "Belvedere" kandidat iz BiH za nagradu Oskar

Komedija „Vanzemaljci u komšiluku” premijerno će biti prikazana 15. avgusta u 20:30h, u bioskopima „Cineplexx”, „Delta City“ Beograd i „Kragujevac Plaza“ i „Vilin grad” u Nišu. Na redovnom bioskopskom repertoaru film će se naći od 16. avgusta.

U filmu koji kombinuje komediju, akciju i naučnu fantastiku glavne uloge igraju Ben Stiler i Vins Von. Iskusnim glumcima u ovom filmu pridužili su se mladi Džona Hil („Formula uspeha”, „Na tajnom zadatku”) i britanski komičar, scenarista i reditelj, Ričard Ajoadi.

Povezana vest:  Magazin Pipl upokojio pre vremena Kirka Daglasa

Nakon monstruoznog ubistva njegovog kolege, Evan okuplja ekipu koja bi trebalo da čuva komšiluk od opasnosti. Međutim, stvari ne idu po planu, jer ekipa u stvari želi da se provodi i pije pivo.

Na redovnoj večernjoj patroli Evan, Bob, Frenklin i Džamarkus saznaju da su sve učestalija ubistva zapravo delo vanzemaljaca koji planiraju da unište svet. Čuvari komšiluka upuštaju se u opaku borbu sa neobičnim neprijateljima, kako bi spasili čovečanstvo.

Povezana vest:  Belgijski i poljski film u glavnom programu na Paliću

Režiju potpisuje Akifa Šafer , reditelj i pisac popularnog TV serijala „Saturday Night Live“, čiji je ovo prvi dugometražni film. Scenaristi su Set Rogen i Evan Goldberg, duo koji stoji iza modernih komedija „Kul momci”, „Green hornet”, „Ananas ekspres”…