vanzemaljci-u-komsiluku-19

Premijera filma “Vanzemaljci u komšiluku” danas u bioskopima “Cineplexx”
 
Komedija “Vanzemaljci u komšiluku” danas će premijerno biti prikazana u 20:30h, u bioskopima „Cineplexx”, „Delta City“ Beograd, „Kragujevac Plaza“ i „Vilin grad” u Nišu. Na redovnom bioskopskom repertoaru film će se naći od sutra, 16. avgusta.
U filmu koji kombinuje komediju, akciju i naučnu fantastiku glavne uloge igraju Ben Stiler, Vins Von, Džona Hil i Ričard Ajoadi.
Obični momci iz predgrađa odlučuju da postanu čuvari komšiluka, nakon misterioznog ubistva u njihovom kraju. Međutim, stvari ne idu po planu, jer ekipa u stvari želi da se provodi i pije pivo, a njihov protivnik nije ono što su očekivali.
Evan, Bob, Frenklin i Džamarkus saznaju da su sve učestalija ubistva zapravo delo vanzemaljaca koji planiraju da unište svet. Čuvari komšiluka upuštaju se u opaku borbu sa neobičnim neprijateljima, kako bi spasili čovečanstvo.
Režiju potpisuje Akifa Šafer , reditelj i pisac popularnog TV serijala „Saturday Night Live“, čiji je ovo prvi dugometražni film. Scenaristi su Set Rogen i Evan Goldberg, duo koji stoji iza modernih komedija “Kul momci”, “Zeleni stršljen”, “Ananas ekspres”…

 

Povezana vest:  Stara igra, novi svet i potpuno nova pravila - Džumandži: Dobrodošli u džunglu