ryan-gosling

Rajan Gosling: Žene me vole jer umem da slušam
 
Holivudski zavodnik Rajan Gosling, koji je bio sa nekim od najlepših žena sveta – Blejk Lajvli, Rejčel Mekadams i trenutno sa kubanskom glumicom Evom Mendes – kaže da tajna njegovog uspeha kod lepšeg pola nisu fantastični trbušnjaci, već umeće slušanja.
-Ako sam i privlačan ženama to je zbog toga što ih slušam više nego drugi tipovi i zaista me interesuje šta misle i kako vide neke stvari – rekao je on, prenose britanski tabloidi.
-Odrastao sam u porodici snažnih žena i sposobnost da razumem žene dugujem mojoj mami i starijoj sestri. One su me naučile da poštujem žene i budem snažno emotivno povezan sa njima, što mi je pomoglo i u glumačkom poslu – dodao je on.
Kanadski glumac, koji je trenutno jedan od najtraženijih glumaca Holivuda, rekao je da sebe ne smatra preterano zgodnim, bar ne na tipičan holivudski način.
-Volim likove koji nisu mejnstrim glavni junaci filmova. Mrzim kada osećam da snimam film samo zbog plate – rekao je on.
Iako je Goslin najpoznatiji po limunadi „Beležnica“ iz 2004. godine, on je odlučan da ne ostane „zagavljen“ samo sa romantičnim ulogama.
-Imao sam sreće što sam igrao u nekoliko romantičnih filmova i automatski se ta aura glavnog glumca u romansi prilepila za mene. Mislim da to nije moja glumačka sudbina i ne želim više da igram takve uloge. Više mi se dopadaju uvrnute ljubavne priče i likovi – naveo je on.
Goslingov najnoviji projekat je film „Gangsterski odred“ o borbi protiv mafije 1940ih godina. Osim Goslinga, u filmu igraju i Šon Pen, Džos Brolin i Ema Stoun.

 

Povezana vest:  Osmi nastavak o Harryju Potteru zaradio najviše novca u 2011.