rob-pattinson-kristen-stewart

Uskoro pomirenje Kristen Stjuart i Roberta Patinsona

 

Obožavaoci Roberta Patinsona i Kristen Stjuart i ostali dušebrižnici sada mogu da odahnu – zvezde serijala „Sumrak“ izgleda da su se pomirile posle „emotivnog jednočasovnog telefonskog razgovora“. Kako prenosi britanski „Dejli mejl“, Patinson (26) je bio potpuno skrhan kada se u javnosti saznalo da ga je njegova devojka i partnerka u blokbaster serijalu „Sumrak“ Kristen Stjuart prevarila sa starijim i oženjenim rediteljem svog filma „Snežana i lovac“.

Patinson se od skandala oporavio prilično brzo i iskoristio pauzu u ljubavnom životu za rad na karijeri ali je sada spreman da pruži ruku pomirenja devojci koja mu je slomila srce. Tabloid prenozi izjavu Patinsonovog bliskog prijatelja koji kaže da je „Robu žao Kristen i da je spreman da sa njom porazgovara o svemu šta se dogodilo“.

Povezana vest:  Ketrin Bigelou snima film o Bin Ladenovom ubistvu

-Čak je i dodao da je njoj gore u celoj stvari jer ne samo da se bori sa raskidom već je i predstavljena kao zlikovac, a on dobija sve simpatije – dodao je neimenovani prijatelj.

Glumac se na ovaj korak odlučio kada su se u prodaji pojavile majice sa natpisom „Kristin Stjuart je vampirska fuksa“. Par je navodno sat vremena razgovarao telefonom i uplakana Stjuartova je molila Patinsona da je primi nazad i oprosti joj. Dobro obavešteni izbori bliski paru kažu da je Patinson odlučio da, ukoliko ponovo bude sa Stjuartovom, njih dvoje moraju da provode više vremena zajedno između filmskih projekata, kao što to rade njihove starije kolege Bred Pit i Anđelina Džoli.

Povezana vest:  Mali šef – LJjubav je bljak (VIDEO)

On takođe želi da ona više vremena provodi sa njim u njegovom rodnom Londonu. Za sada se ne zna kada će se par zapravo i sresti, a tabloid kao još jedan pokazatelj da će se par pomiriti navodi i to da je Patinson primećen sa naočarima za sunce koji pripadaju Stjuartovoj.

-Rob i Kristen su uvek nosili stvari onog drugog dok su živeli zajedno i činjenica da nisu prestali je signal da stvari nisu gotove među njima – rekao je dobro obavešteni izvor.

Povezana vest:  Vigo Mortensen o svom novom filmu "Daleko od ljudi"

Par se razišao početkom meseca kada je obelodanjeno da je Stjuartova imala aferu sa dvosruko starijim Rupertom Sandersom.

U celom priči, Stjuartova je označena kao glavni negativac, dok je Sanders prilično bez posledica prebrodio čitavu buru. Osim što su joj izmakle neke uloge i što je pod znakom pitanja je i da li će se pojaviti u nastavku „Snežane i lovca“, Stjuartova je morala da se suoči i sa žestokim napadima armije obožavateljki „Sumraka“ i Patinsona koje su ogorčene njenom prevarom, ali sa i podmehom medija.