breaking-dawn-part-2-battle

Šta nas čeka u završnom delu ‘Praskozorja’

U senci najvećeg letnjeg skandala, preljuba Kristen Stjuart koji je iznenadio sumrakomanijake širom sveta, polako započinje odbrojavanje do premijere poslednjeg filma iz sage ‘Sumrak’, drugog dela ‘Praskozorja’. Na dodeli MTV VMA 2012 predstavljen je novi, finalni trejler.

Radnja filma dobro je poznata svim fanovima te ljubavne priče o vampirima, ljudima i vukodlacima, a nedavno je predstavljen još jedan teaser koji donosi uvid u ono što nas čeka u novembru.

Povezana vest:  Srbija sve interesantnija za strane filmske producente

Glumci iz sage (Robert Pattinson, Taylor Lautner, Elizabeth Reaser, Peter Facinelli i Jackson Rathbone) stigli su na premijeru novog fošpana koji je prikazan na MTV VMA u Los Anđelesu, ali Kristen nije bila s njima – ona je u Torontu promovisala svoj novi film “On The Road”.

Sudeći prema viđenom, filmaši iz Summita dali su sve od sebe da bi bestseler Stefani Majer pretočili na veliki ekran, a neće nedostajati uzbudljivih akcionih scena i prizora od kojih zastaje dah. Bella testira svoje vampirske moći i svim silama želi zaštititi svoju porodicu koja ima novog člana, preslatku devojčicu Renesmee. Ponovno ćemo videti i opasne Volture koji će Cullenovima doneti nove probleme.

Povezana vest:  Čekajući film "The Hunger Games"

Preostaje nam samo da se strpimo do 16. novembra, kad ‘Praskozorje – drugi deo’ stiže u bioskope širom sveta, a do tada uživajte u trejleru OVDE!