Haris Džinović oduševio prisutne u Areni

IMG_7477-Dobro veče, hvala vam puno. Kao i uvek Beograd me je lepo dočekao. Pošto bolje pevam nego što pričam, hajde da pevamo, svi ste u ostalom zbog toga došli – ovim rečima je legendarni pevač Haris Džinović započeo koncert sinoć u punoj „Beogradskoj areni“. 
U Areni je bilo nešto manje od 15.000 ljudi koju su gotov tri sata pevali i stare, ali i nove Harisove hitove, potvrdivši tako da su brzinski naučili pesme sa novog albuma „Magic koji je izdao pre nekoliko dana“. Haris je kroz pesmu i priču podelio sa svojim fanovima iskrene i intimne emocije. Dugoočekivani spektakl Haris je počeo pesmom „Ostariću neću znati“ koja je pozdravljena ovacijama, koje su oduševile Harisa. Nizale su se neprolazne numere „Ja bih opet samo s tobom“, „Rano je za tugu“, „ Sećaš li se one noći“, „Nek mi bude zadnja čaša“, a posetioci su pevali u glas. Harisovi gosti su bili Luis i Saša Matić ali i Goran Bregović se neplanirano naša na bini. 
IMG_7402IMG_7609Sramota me da pevam pred jednim Harisom Džinovićem. Ali hajde, ako vi tražite da otpevam jednu koju smo Haris i ja pevali davno pre rata – rekao je Brega i počeo čuvenu „Zvezda tera meseca“. Puna „Arena“ pevala je kao jedno. Potom je Brega uzeo gitaru i otpevao hit „A i ti me iznevjeri“. 
Iako se očekivalo da se pojave i naše zvezde, osim pomenutog Gorana Bregovića videli smo još samo Danicu Drašković. 
Odličan provod zavšen je taktovima velikog Džinovićevog hita „Ostariću neću znati“, a kada je publika izašla iz Arene mnogi su bili neprijatno iznenađeni jer su radnici „Parking servisa“ odneli veliki broj automobila koji su bili nepropisno parkirani oko Beogradske arene.

Povezana vest:  Treći Green Air na Novosadskom sajmu 30. i 31. avgusta, samo za 18+