Dzeri_Brukhajmer Džeriju Brukhajmeru nagrada za karijeru 

Američkom filmskom i TV producentu Džeriju Brukhajmeru (Jerry Bruckheimer) dodeljena je nagrada za životno delo na skupu vlasnika bioskopa održanom u Las Vegasu, preneo je Hollywood Reporter. 
Brukhajmer (64), dobitnik sedam nagrada Emi (Emmy), stoji iza TV serije „Mesto zločina“ i filmova „Američki žigolo“, „Flešdens“, „Policajac sa Beverli Hilsa“, „Top gan“, „Armagedon“, „Perl Harbor“, „Pad crnog jastreba“ i filmskog serijala „Pirati sa Kariba“. 
Na završnoj svečanosti četvorodnevnog skupa Šouvest (ShoWest), nagrade su dobili i reditelji Džej Rouč (Jay Roach) i Tod Filips (Todd Phillips), glumci Sem Vordington (Sam Worthington) i Aleks Petifer (Alex Pettyfer) i glumice Ketrin Hajgl (Katherine Heigl) i Vanesa Hadžens (Vanessa Hudgens). 
Nagrađena je i glumačka ekipa serije i filma „Seks i grad“. 
Zak Galifijanakis (Zać Galifianakis) („Mamurluk u Vegasu“) proglašen je za komičara godine, a Amanda Sifrid (Seyfried) („Mamma Mia“) za najbolju glumicu početnicu. 
Šouvestova nagrada za glumca koji obećava pripala je sinu glumca Vila Smita (Will Smith), 11-godišnjem Džejdenu (Jaden). 

Povezana vest:  Premijera filma ,,Ljudi u crnom – Globalna pretnja" se ne propušta!