igre_gladi_7

Dženifer Lorens htela da odustane od uloge “Igrama gladi“
 
Mlada glumica Dženifer Lorens izjavila je da je imala pomešana osećanja u vezi sa filmom “Igre gladi“, do te mere da je bila blizu da odustane od uloge koja je od nje napravila jednu od najvećih zvezda Holivuda.
Lorensova je rekla da je provela tri dana razmišljajući o tome da odbije ulogu Katnis Evrdin, heroine u akcionoj franšizi čija je radnja smeštena u post-apokaliptičnoj Severnoj Americi gde su tinejdžeri primorani da se bore u ekranizovanim borbama na smrt.
Ova 22-godišnja glumica je istakla, kako prenosi AP, da je razmišljala da ipak ostane verna malim nezavisnim filmovima u kojima je i počela karijeru i da je brinula kako bi franšiza mogla da joj promeni život.
Lorensova je u intervjuu tokom vikenda koji je dala na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu gde je njen novi film “Silver Linings Playbook“ premijerno prikazan je rekla da se na kraju odlučila da igra u “Igrama gladi“ zato što je zavolela lik i priču.
Drugi deo filma “Igre gladi: Lov na vatru“ (The Hunger Games:Catćing Fire) trebalo bi da se nađe u bioskopima širom sveta naredne godine.

 

Povezana vest:  17. Slobodna zona: Angažovane teme koje pokreću emocije