S_Micalovic__autor_Zeljko_Sinobad_Ilustrovana_Politika

Sloboda Mićalović ambasadorka 8. Dečijeg filmskog festivala KIDS FESTA
 
Glumica Sloboda Mićalović je ambasadorka 8. Dečijeg filmskog festivala KIDS FESTA, koji se od 15. do 21. oktobra održava u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, kao i ostalim gradovima širom Srbije.
„Zadovoljstvo mi je da budem ambasadorka festivala koji je namenjen deci i porodici, i koji promoviše filmsku umetnost iz raznih zemalja sveta“, kaže Sloboda Mićalović o svojoj novoj ulozi. „Uz to što se profesionalno bavim filmom, uživam u odlasku u bioskop. Razlika između gledanja filmova kod kuće i u bioskopu je kao razlika između gledanja snimka pozorišne predstave na televiziji i odlaska u pozorište. Mislim da je važno da to prenesemo  kao poruku i svojoj deci“, dodaje ona.
Sloboda Mićalović preuzela je ulogu ambasadorke od glumice Vanje Milačić.
Dečiji filmski festival KIDS FEST je manifestacija posvećena najboljim ostvarenjima evropske i svetske kinematografije za decu, čiji je cilj da obrazuje novu bioskopsku publiku i promoviše kvalitetnu zabavu za decu. Ulogu ambasadora festivala preuzimaju domaći filmski profesionalci koji svojom radnom i ličnom biografijom oličavaju vrednosti KIDS FESTA.
U Beogradu se Dečiji filmski festival održava u bioskopima „Cineplexx Delta City“, „Kolosej“, „Roda Cineplexx“ i Dvorani Doma sindikata, u Novom Sadu u bioskopu „Arena Cineplexx“, u Kragujevcu u bioskopu „Cineplexx Kragujevac Plaza“, dok je u Nišu centar dešavanja festivala bioskop „Vilin Grad“.
Osim filmskih ostvarenja posetioce i posetiteljke KIDS FESTA u bioskopima očekuju i zanimljive radionice, igrice i pokloni.

 

Povezana vest:  Blejk Lajvli upoznala dečka Rajan Rejnoldsa s porodicom