Daniel_Radcliffe_Late_Night

Danijel Redklif: Najvažnija stvar u životu su porodica i prijatelji
 
Glumac Danijel Redklif je izjavio kako veruje da je najvažnija stvar u životu imati dobar odnos sa svojim najmilijim.
Zvizda filmova o čarobnjaku Harryju Potteru često sumnja u svoje glumačke sposobnosti i smatra da je jako bitno imati dobre pijatelje i porodicu kada se ukaže potreba za ponekim savetom i uputstvom.
-Kada počnete da sumnjate u sebe ili kada ste nesrećni, razgovarate s nekim o tome. Kada s nekim razgovarate, pola problema je već rešeno. Međutim, kada su u pitanju stvari kao što je sumnja u samog sebe, sa takvim stvarima morate da naučite da živite. Morate da znate da se nosite s time, a ukoliko mislite da to ne možete, onda je pravo vreme da se obratite prijateljima za pomoć. To je vreme u kojem kvalitet odnosa sa ostalim ljudima postaje najbitnija stvar u životu – rekao je Redklif.
Dvadesettrogodišnji glumac je rekao da je često nesiguran u svoje glumačke sposobnosti i da često brine zbog svoje glume.
Govoreći o najtežem aspektu svoje karijere, Redklif je rekao: – Jako često se to svodi na borbu protiv vlastite nesigurnosti i sumnju i o tome sam razgovarao sa mnogim glumcima. Većina glumaca koje poznajem su jako neurotične osobe i čudno je da se takva kombinacija sreće tako često.
Povezana vest:  Distributerska kuća TUCK za mesec jul priprema veliki filmski hit!