ryan-gosling

Gosling nije favorit za film „50 nijansi – Siva“
 
Autorka romana „Pedeset nijansi – Siva“ E. L. Džejms demantovala je glasine da je glumac Rajan Gosling favorit za ulogu u filmskoj verziji njenog romana.
Prava na filmsku adaptaciju njenog erotskog romana, u kome naivna studentkinja Anastazija Stil započinje seksualnu vezu sa biznismenom Kristijanom Grejem, prodata su u martu ove godine. Međutim, film još uvek nema scenaristu, reditelja, ni potvrđene glumce.
Prošlog meseca, autorka je objavila da ima “sedam glumaca na pameti“ za mušku i žensku glavnu ulogu.
U intervjuu za jednu radio stanicu u Los Anđelesu Džejms je demantovala da je Rajan Gosling favorit za ulogu Greja.
“Ne, to potpuno nije tačno. Evo kako je bilo… jedne lokalne novine su prenele kako je moj muž bio meni inspiracija za lik Kristijana Greja, a ispod je stavljena slika Rajana Goslinga i tako je došlo do svega toga“, objasnila je spisateljica.
Na pitanje novinara da li ima nekog glumca na pameti, Džjmsova je rekla da možda i ima, ali da neće da kaže, prenose britanski mediji.
Drugi glumci koji se navodno mogu naći u ulozi Greja su – Džejk Gilenhal, Čening Tejtum i zvezda serije “Vampirski dnevnici“ Ian Somerhalder.
Glumice Aleksis Bledel i Šejlen Vudli izjavljivale su kako bi se rado našle u ulozi Anastazije Stil. Zvezdu serijala o čarobnjaku Hariju Poteru, Emu Votson mediji su takođe povezivali sa ulogom Stilove, ali ona je nedavno demantovala ove navode.
Od kada je objavljena, 2011. godine “Pedeset nijansi – Siva“ prodata je u više od 5,5 miliona kopija britanskim čitaocima i time je postala najprodavanijia knjiga u Velikoj Britaniji svih vremena.
Povezana vest:  Ćerka Majkla Džeksona Paris započinje glumačku karijeru