Dynamouktv_V019

Premijere na kanalu Discovery Channel: Dajnamo, čudesni mađioničar, Policajci na zadatku i Najboljih pet na svetu

Dajnamo, čudesni mađioničar

Emisija „Dajnamo, čudesni mađioničar“ je ponovo sa nama u novom serijalu iz četiri dela koji još jednom pomera granice magije i iluzije. Opisan kao najuzbudljiviji i najoriginalniji britanski mađioničar poslednjih generacija, ovaj 28-godišnjak je zadivio svet u prvom serijalu emisije. Sada se vraća – bolji nego ikada. Nakon što je naučio veštine od svog pokojnog dede, Dajnamo prikazuje mađioničarske veštine na ulici i spaja neverovatne iluzije sa veštim pokretima ruku. Bilo da zadivljuje poznate ličnosti, prijatelje i porodicu ili obične ljude, Dajnamova magija 21. veka je zaista za svakoga. U prvoj epizodi ovog izvanrednog serijala on odlazi na svetski turnir u pokeru u Veneciji, i otkriva kako mu je slava u poslednjih šest meseci promenila život. Kasnije putuje u Rio de Žaneiro gde izvodi predstavu na plaži Kopakabana. Zatim odlazi u Los Anđeles gde hoda niz bočni zid poznate zgrade LA Tajmsa.

Povezana vest:  Premijera serije "Neverovatni snimci haosa" na Discovery kanalu

Od nedelje, 7. oktobar u 21:00

policajci na zadatku 2

Policajci na zadatku

Emisija ‘Policajci na zadatku’ je novi ekskluzivni šestodelni serijal sa slučajevima iz stvarnog života, jurnjavom kolima, oružjem i eksplozijama. Prateći elitne policijske snage u Moskvi, Bukureštu i Varšavi, serija prikazuje policijske akcije koje su u toku. Od razvaljivanja vrata do hapšenja kriminalaca, ova tri tima specijalno obučenih policajaca, naoružanih odgovarajućim oružjem i veštinama, bave se kriminalom na ulicama svojih gradova. Emisija pruža retko prikazivan pogled na borbu protiv kriminala, jer gledamo slučajeve kroz perspektivu samih policajaca. Pored zadataka s kojima se suočavaju, pratimo ih i dok prolaze obuku koja obuhvata usavršavanje u borilačkim veštinama, ali i dogovore o praćenju kola u punoj brzini. Svaka epizoda bavi se i različitim policijskim jedinicama, uključujući odeljenje za pljačke, ubistva, organizovani kriminal, prismotru bandi, podršku anti-terorističkim i saobraćajnim jedinicama i odaje priznanje ljudima koji se svakodnevno suočavaju s dramama.

Povezana vest:  FARMA 2010, Miloš preživeo i treći duel

Od ponedeljka, 8. oktobar u 22:00

Najboljih pet na svetu

Iskusite potragu svetskih razmera za vrhunskim inženjerskim genijima dok novi serijal „Najboljih pet na svetu“ stavlja najveća mehanička čuda u središte pažnje i suprotstavlja ih jedne drugima da bi utvrdio ko su najbolji od najboljih. U svakoj emisiji 5 vrhunskih aviona, vozova i brodova se ispituje, analizira i ocenjuje u pet glavnih kategorija da bi se na kraju otkrio pobednik. Uz to, vrhunski talenti inženjerstva podrobnije proučavaju unutrašnje mehanizme da bi otkrili čistu inženjersku majstoriju koja pokreće svaku od ovih fantastičnih mašina. Kako će se ovi mehanički titani izboriti sa ostatkom konkurencije i šta su tajne njihovog uspeha? Šta pokreće najbrži automobil na svetu? Kako se pomera najveći bager na svetu? Kako voz bez točkova može da dostigne neslućene brzine? I kako najokretniji borbeni avion lovac ostaje u vazduhu? Svaka mega mašina od vrhunskih 5 na svetu je pobednik sama po sebi, ali koja je apsulutni svetski šampion?

Povezana vest:  Eva Longoria: Očajna domaćica sam postala jer sam bila sebična

Od utorka, 9. oktobar u 22:00