praskozorje 2 poster

Počelo odbrojavanje do završnog filma iz sage ‘Sumrak’
 
I dok se stalno u medijima nagađa jesu li se Rob i Kristen, glavne zvezde sage ‘Sumrak’ pomirile, sredinom idućeg meseca u bioskopima širom sveta počinje se prikazivati dugo očekivani poslednji nastavak sage o vampirima, vukodlacima i ljudima, ‘Praskozorje, drugi deo’ prema knjizi Stephenie Meyer.
Summit je konačno objavio i kako će izgledati poster tog filma s udarnom trojkom: Bellom, Jacobom i Edwardom, piše Daily Mail.
Kako je dobro poznato svim sumrakomanijacima, u poslednjem nastavku Bella testira i uvežbava svoje novostečene vampirske moći. Ali njeno preobraženje počinje da ugrožava stoletni mir i miran suživot. Građani Forksa, a pre svega indijansko pleme Quileute, brak vide kao širenje vampirske vrste i kršenje osnovnog uslova mira – ne ugroziti ni jedno ljudsko biće… Situaciju će dodatno zakomplikovati i rođenje ljupke Renesmee.
Moraju zaštititi Bellinu i Edwardovu kćer Renesmee, devojčicu koja je pola vampir, a pola čovjek, a u finalni obračun kreću i tajanstveni Volturi u čijim je redovima i opasna vampirica Jane.
Kristen je već najavila kako nas čeka puno iznenađenja.
-Očekujte neočekivano! Ne smem previše otkriti, ali verujem da niko neće biti razočaran. Film je odličan, ali i neobičan. Posebno mi se svidelo kako ‘Praskozorje, drugi deo’ završava. To će iznenaditi sve! Čak i ako ste fan, bićete iznenađeni. Reditelj Bill Condon je napravio sjajan posao – rekla je Kristen za MTV.
Osim dobro nam znanih lica, u ovom filmu koji u domaće bioskpe stiže 22. novembra videćemo i Leeja Pacea kao Garreta i Ramija Maleka u ulozi Benjamina.
Renesmee glumi preslatka Mackenzie Foy.
Kako je ranije najavljeno, Robert i Kristen pojavit će se zajedno na premijeri toga filma, a priča se da je mladi britanski glumac dao još jednu priliku svojoj devojci. Ali neki izvori otkrivaju da ga još uvek pomisao da je njegova draga imala ljubavnu aferu.
-Robertu ta pažnja koja se pridaje njihovoj vezi dodatno otežava situaciju. Mrzi to što celi svet zna da je njegova devojka spavala s drugim muškarcem. Treba im beg od svih kako bi sve raspravili i doneli odluku u miru – pišu upućeni mediji.
Povezana vest:  Karte za najočekivaniji film godine - Assassin’s Creed 3D - u prodaji