The-Twilight-Saga-Breaking-Dawn-Part-2-International-Poster

Pogledajte nikad viđene scene iz ‘Praskozorja 2’

Još nas mesec dana i nešto ‘sitno’ deli od završnog filma iz sage ‘Sumrak’, ‘Praskozorja 2’, prema bestselerima Stephenie Meyer. Zavirite na trenutak u uzbudljiv svet vampira, vukodlaka i ljudi.

‘Praskozorje drugi deo’ koji je režirao Bill Condon u domaće bioskope stiže 22. novembra.

Kako je već dobro poznato sumrakomanijacima, Bella (Kristen Stewart) i Edward (Robert Pattinson), koji su postali roditelji ljupke Renesmee (igra je Mackenzie Foy), naći će se pred velikim izazovima. Njihova kći, poluvampir-polučovek, predstavlja pretnju za vampire te im predstoji bitka za opstanak. Ponovno će se morati susresti i s tajanstvenim Volturima, u čijim je redovima i Jane (Dakota Fanning). A po strani neće stajati ni vukodlaci ni, naravno, Jacob Black…

Povezana vest:  Šta vas očekuje u četvrtom delu Pirata sa Kariba: Na čudnim plimama

Uporedo s početkom prikazivanja filma, biće objavljen soundtrack ‘Praskozorja 2’ na kojem ne manjka atraktivnih i dobro nam poznatih imena iz sveta muzike.

Billboard je objavio da će na tom albumu Green Day gostovati s pesmom The Forgotten, što je ujedno najava za njihov nadolazeći album ‘¡Tré!’ koji izlazi 2013. godine.

-Kad su nam ponudili da se pojavimo na soundtracku, odmah smo rekli – da! Saga ‘Sumrak’ je danas globalni fenomen, a osim toga, svi su dosadašnji albumi s muzikom iz filma bili sjajni – rekao je Mike Dirnt iz Green Daya.

Povezana vest:  Majli ljubomorna na uspeh svog dečka!

Osim Green Daya, na tom ćemo albumu čuti Passion Pit, zatim Christinu Perri, St. Vincent, sve popularniju muzičarku Feist s pesmom ‘Fire in the Water’, Ellie Goulding, Reeve Carney, duet glumice Nikki Reed, koja u sagi glumi prelepu vampiricu Rosalie Hale, i njenog supruga, muzičara Paula McDonalda te drugi.

A do premijere ‘Praskozorja 2’ uživajte u mini-galeriji i trejleru!

Povezana vest:  Džordž Kluni želi da se bavi politikom

 

{vsig}BREAKING_DAWN_2{/vsig}