Elizabeth-Taylor

Šokantna nova biografija Elizabet Tejlor
 
Nova biografija filmske legende Elizabet Tejlor nudi čitaocima šokantne i skandalozne detalje iz privatnog života oskarovke.
Denfort Prins i Darvin Poter u svojoj knjizi „Elizabeth Taylor: Ther is Nothing Like a Dame“ (Elizabet Tejlor: Niko kao dama) tvrde da je glumica kao tinejdžerka imala aferu sa Ronaldom Reganom, kao i da je učestvovala u trojci sa predsednikom SAD Džonom F. Kenedijem i glumcem Robertom Stakom.
Tejlorova je preminula 2011, ali autori tvrde da su godinama istraživali njen život i navode da je tada 36-godišni Regan pozvao tinejdžerku Tejlorovu na večeru i da ga je ona zavela.
List „London dejli ekspres“ prenosi da je bliska prijateljica glumice rekla da joj je Tejlorova pričala o aferi s Reganom, koji će kasnije postati predsednik SAD.
-Regan me je tretirao kao odraslu ženu i to me je odušvilo. Seli smo na njegovu sofu i videla sam da je želeo, ali nije hteo da učini prvi korak. Ja sam postala agresor i posle dobre porcije maženja na sofi otišli smo u spavaću sobu – navodno je ispričala Tejlorova.
Autori navode da se golišavo kupanje u Kenedijevom bazenu pretvorilo u trojku s predsednikom SAD i Stakom koji su obojica bili oženjeni.
Zvezda filmova „Kleopatra“ i „Baterflaj 8“ poznata je po mnogobrojnim ljubavnicima i brakovima i u knjizi se detaljno opisuju njeni seksualni susreti s Piterom Lofordom, Erolom Flinom, Tonijem Kertisom i Polom Njumanom.
Knjiga, navodi list, nije laskavi prikaz života zvede. U knjizi se navodi da je Tejlorova pokušala da satera Frenka Sinatru da se oženi njome rekavši da je trudna. Sinatra je odbio i umesto toga joj je organizovao abortus.
Glumica se udavala osam puta, dva puta za glumca Ričarda Bartona, a u novom biografskom filmu „Liz & Dick“ glumi je Linzi Lohan.

 

Povezana vest:  Milena Pavlović: Drago mi je što me ljudi pamte po ulozi Marine iz filma „Mi nismo anđeli“