Ashley_Greene_DKNY

Ešli Grin: „Twilight“ me je uništio, neću glumiti dve godine

Iako je film „Twilight“ imao veliki uspeh i doneo slavu glumačkoj ekipi, postoji i loša strana koju je osetila glumica Ešli Grin.

Dvadesetpetogodišnja Ešli, koja je glumila Alice Cullen u Twilight sagi, otkrila je kako izgleda i druga strana medalje.

-‘Twilight’ me je unišitio. Kada se sve ovo završi otići ću negde na odmor i to ću kupiti avionsku kartu za prvu klasu jer sam nakon svega to zaslužila – rekla je Ešli i požalila se kako nema više privatnosti.

Povezana vest:  Švarceneger se vraća, "Terminator: Mračna sudbina" stiže u domaće bioskope 31.oktobra

-Srećna sam jer me je otac naučio da budem skromna i da štedim. To je bitno jer neću morati da glumim naredne dve ili tri godine ako ne budem želela, a i dalje ću moći da plaćam račune, troškove za auto i kupujem hranu za svog psa – dodala je glumica.

Istakla je kako joj je bilo izuzetno teško naći balans jer je preko noći postala poznata, te da su joj mnogi prijatelji govorili kako se promenila.

Povezana vest:  Završeno snimanje omnibus filma "Oktobar"

-Nisam se promenila. Promenilo se mišljenje ljudi o meni zbog filma. A ja sam i dalje nesigurna i plašim da će u razgovoru s njima ispasti glupa – rekla je Ešli, a prenosi Celebuzz.