Daniel Radcliffe set of film Kill Your Darlings

Danijel Redklif: Ja uopšte nisam kul tip
 
Glumac koji je svetsku slavu stekao kao čarobnjak Harry Potter u istoimenom filmskom serijalu za sebe kaže da nije kul tip, već totalni geek.
Danijel otvoreno priznaje da nije nikakav kuler te da se uvek boji da će razočarati fanove kad ga upoznaju.
-Ako neko misli da sam kul, biće sigurno razočaran kad me upozna. Nisam ja nikakav kul momak, više bi se moglo reći da sam geek. Zanimljivo je da ljudi najčešće imaju nekakvu predstavu o vama, pa se ponašaju kao da vas poznaju. Obožavatelji uvek misle da ste nešto što vi zapravo niste. Bojim se da bi se mnogi razočarali kad bi me stvarno upoznali -rekao je 23-godišnji Danijel Redklif za The Independent.
Mladi je glumac pak otkrio i da se ne usudi spavati na lovorikama. Premda je stekao ogromno bogatstvo upravo zahvaljujući filmovima o Potteru, Danijel kaže da ga taj strah od neuspeha tera na stalni rad.
-Pitali su me imam li nameru da se odmorim nakon Harryja. Kazao sam da zasad još ne jer sam mislio da si to ne mogu priuštiti. Svi će pratiti šta radim, pa sam mislio da ne smem nestati iz glumačkog sveta. Osim toga, puno sam kasnijih ponuda dobio baš zahvaljujući Potteru – rekao je Danjiel koji je nedavno prekinuo s dugogodišnjom devojkom Rozi Kuker.
U vezi su bili od 2007. godine, a Rozi je neko vreme živela s Danielom u njegovom luksuznom stanu na Menhetanu.

 

Povezana vest:  Revolucija u industriji zabave – Iervolino Entertainment se pridružuje Ilonu Masku u svemiru