Kristen_Robert_Breaking_Dawn_premiere_London 

Zašto je Kristen Stjuart hladna prema Robertu Patisonu?
 
Iako su ponovno zajedno, Kristen Stjuart pokazuje lepu dozu hladnoće prema svom novom-starom dečku Robertu Patisonu, a američki tabloidi primećuju da govor tela odaje njeznu suzdržanost.
Sve su oči bile uprte u Roberta Patinsona koji nije skidao ruke sa svoje nove-stare devojke Kirsten Stjuart. Ona je, međutim, bila puno suzdržanija.
-Možda ona jednostavno nije toliko u njega zaljubljena – izjavio je neko ko je komentarisao njihovo ponašanje na večeri u Graydon Carter’s Beatrice Innu.
Na večeru, na kojoj su se pridružili Sijni Miler, impresariju noćnog života Nuru Kanu i najboljem prijatelju Lindzi Lohan, par je stigao odvojeno. Robert je stigao oko deset uveče i u društvu pijuckao pivo dok nije stigla Kristen koja se presvukla iz kožne haljine koje je nosila na bioskopskoj predstavi.
Gosti za susednim stolom odmah su osetili izvesnu hladnoću, piše New York Daily News.
-Ona je odmaknula njegovu ruku koju je stavio na njenu zadnjicu, a kad ju je on pokušao poljubiti, Kristen je šapnula: – Nemoj da me ljubiš.
Bez obzira na nedostatak hemije među njima, Kristen Stjuart i Robert Patinson nastavili su druženje u Kanovom klubu The Electric Room.
Prošle je nedelje Stjuart nastupila u TV emisiji ‘Today’, a kada ju je voditeljka pitala o vezi s Robertom, izjavila je: – Dopustiću da ljudi gledaju naš život kao neki mali film i dopustiti da nagađaju.
Čini se da se Kristen Stjuart ne trudi posebno izgledati kao da se veseli što joj se Robert vratio nakon njene javno otkrivene preljuba. Strana Celebitchy.com pita se je li Kristen zaista zaljubljena u Roberta i, napokon, ima li Robert uopšte kičmu. Procenjuje kako Robert ne želi da čita signale koje mu šalje Kristen.
Napokon, čini se da preljub s Rupertom Snadersom nije bio pijani incident, nego očajnički pokušaj da prekine s Robertom.

 

Povezana vest:  Glumac Wentworth Miller priznao da je gej,odbio poziv u Rusiju