thor_5

Kris Hemsvort: Nastavak filma „Thor“ je potpuno drugačiji
 
Glumac Kris Hemsvort je za Collider govorio o nastavku filma „Thor“. Hemsvort je drugi film koji će režirati Alan Tejlor opisao kao potpuno drugačiji u odnosu na original iz 2011. godine i uporedio ga je sa serijom „Game of Thrones“.
-Izgled filma je mnogo masivniji od originalnog. Prvi je funkcionisao i ljudi su ga voleli. Sada imamo novog režisera i osećaj je potpuno drugačiji. Zahvaljujući Alanu ovaj film izgleda kao ‘Game of Thrones'“, rekao je Hemsvort.
Glumac je naveo i da će izostanak Jane Foster, lika kojeg je glumila Natali Portman, u filmu „The Avengers“ biti baza za mnoge konflikte u „Thor: The Dark World“.
-Za Thora i Jane postoje neka nerazjašnjena pitanja. Očigledno je da je on u filmu ‘The Avengers’ nije posetio. Mislim da će Thor morati da joj objasni neke stvari. To će biti zabavno – rekao je Hemsort.
Tom Hidleston će ponovo igrati ulogu Thorovog brata Lokija, a nedavno je izjavio da će se novi film fokusirati na posledice nakon dešavanja u filmu „The Avengers“.
-Svi u svemiru će mati svoje mišljenje o tome šta se desilo tokom tog filma. Dok su Thor i Loki bili odsutni u Asgardu je došlo do velikih problema, a njih dvojica su odgovorni za to – rekao je Hidleston.

 

Povezana vest:  Žilijet Binoš odbila nekoliko Spilbergovih ponuda