lindsay-lohan_2

Hoće li Lindzi Lohan završiti tragično kao Ejmi Vajnhaus?
Lindzi Lohan ponovno se vratila starim lošim navikama, a njen otac je zabrinut za problematičnu ćerku.
Majkll Lohan, otac Lindzi Lohan s kojim je ona u zategnutim odnosima, ispričao je da se pribojava za njen život. Lindzi, kaže Majkl, uzima kokain s lekovima, a zna da popije dnevno i po dve litre votke koja je presudila i nesrećnoj Ejmi Vajnhaus.
Lindzi je pre nekoliko dana završila u zatvoru zbog tuče u jednom klubu, a Majkl je zabrinut da je to samo početak kraja.
-Lindzi pije jer na taj način želi utopiti svoju tugu. Bojim se za njen život i jedino što želim je da se izleči od zavisnosti, inače će završiti tragično. Daću sve od sebe da joj pomognem – rekao je Majkl za Hollywoodlife.com.
Tata Lohan kaže da ona nikad nije bila agresivna i zatvor bi je, uveren je, dokrajčio.
-Jedino što bi za nju bilo dobro je da je sud pošalje na odvikavanje. Ona svakodnevno uzima lekove, drogu i alkohol – dodao je.
U senci ovih skandala je njena uloga u filmu ‘Liz & Dick’, o slavnoj Liz Tejlor koju je kritika pohvalila. Nekad perspektivna mlada glumica, dečja, a kasnije i teen zvezda koju smo videli i u filmovima ‘Zamka za roditelje’, ‘Opasne devojke’ ili ‘Šašavi petak’, trenutno je na uslovnoj kazni zbog krađe nakita, a ukoliko bude proglašena krivom za tuču, ne gine joj zatvor.

Povezana vest:  Plavi voz premijerno stiže na Cinema City