Film „Mlad mesec“ već u istoriji 

Mlad mesec Posle ogromnog uspeha prvog filma sage „Sumrak“ koji je predstavljao senzaciju boxoffice lista širom sveta, nema sumnje da će nastavak priče o tinejdž romansi između vampira i smrtnice „Mlad mesec“ biti još popularniji.
O tome svedoče i odlični rezultati širom sveta kojima drugi deo filmske sage „Sumrak: Mlad mesec“ ulazi u istoriju filma! 
Ekranizacija drugog romana Stephenie Meyer postavila je rekord za ponoćno otvaranje, a onda se našla i na prvom mestu kada su u pitanju zarade filmova za jedan dan nakon inkasiranih fantastičnih $72.7 miliona dolara čime je iza sebe ostavio uspeh dosadašnjeg rekordera – filma „Mračni vitez“.
Veliki broj fanova željno je iščekivao film „Mlad mesec“, pa je zarada prema američkoj box office listi ovog vikenda $140,7 miliona dolara. Kada se tome dodaju odlični rezultati širom sveta, ukupna zarada ovog filma nakon nekoliko dana prikazivanja je $258.8 miliona dolara.
Film „Mlad mesec“ nas očekuje pretpremijerno od 26. novembra u bioskopima Tuckwood Cineplex, Ster Cinemas i Kolosej, a sa redovnim prikazivanjem kreće od 3. decembra.
Za članove foruma Twilight Srbija u subotu 28. novembra u dvorani Doma sindikata distributerska kuca Tuck organizovće specijalnu projekciju filma “Mlad mesec“.
Forum Twilight Srbija se trudi da svako veče okupljanje svojih članova iskoristi i za nešto korisno. Ovom prilikom je kontaktirano Svratište za decu ulice, čiji su se predstavnici nedavno oglasili u medijima apelom za pomoć u predstojećim hladnim danima. U dogovoru sa njima, članovi foruma koji budu prisutstvovali projekciji će biti u obavezi da ponesu par čarapa za decu iz Svratišta. 
Zajedničkim snagama distributerka kuća Tuck i Twilight Srbija koriste jedan kulturni događaj, odnosno filmsku projekciju, u humanitarne svrhe u nadi da će ovaj skromni gest pomoći onima kojima je to najpotrebnije.

Povezana vest:  Premijera urnebesne komedije „Gospodar venčanja" u bioskopu Cineplexx uz poklone za posetioce