VERANO MOTORS UZ NAŠE OLIMPIJCE U LONDONU 2012.

Zajedno i do Londona

 

OKS_Verano Motros 3Ugovor o sponzorstvu između kompanije Verano Motors i Olimpijskog komiteta Srbije potpisan je danas u Verano Centru u Beogradu.

Potpisivanje ovog ugovora predstavlja nastavak saradnje ove dve kuće iz prethodnog Olimpijskog ciklusa. Ugovorom potpisanim 2007. godine, Peugeot je postao oficijelno vozilo Olimpijskog tima za Peking 2008. Na obostrano zadovoljstvo, ova saradnja nastavlja se i u novom Olimpijskom ciklusu na projektu „Zajedno za London 2012“. Ugovor o sponzorstvu su potpisali Radomir Živanić, predsednik kompanije Verano i Vlade Divac, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije.

Povezana vest:  KUGLANJE, Juniorke Kristala iz Zrenjanina šampionke Srbije

Radomir Živanić je izrazio zadovoljstvo što Verano Motors nastavlja saradnju sa OKS, a Vlade Divac je istakao da je Olimpijski ciklus 30. Olimpijade, u kojem se nastavlja saradnja ove dve kuće, po mnogo čemu jedinstven za Olimpijski komitet Srbije.

„Izuzetno nam je drago da je kompanija Verano Motors, zadovoljna našom dosadašnjom saradnjom, odlučila da se pridruži našem timu i u ovom Olimpijskom ciklusu u kojem ćemo zaokružiti vek postojanja i proslaviti 100 godina od prvog učešća na Olimpijskim igrama u Stokholmu 1912. Sa ovom podrškom, u Olimpijskom duhu, sigurni smo da će naši sportisti uspešno nastupiti na Igrama u Londonu“, izjavio je Vlade Divac.

Povezana vest:  HOKEJ NA LEDU, Beostar u produžetku slavio protiv šampiona

Da podsetimo, kompanija Verano Motors se 2007. godine pridružila pulu sponzora srpskog Olimpijskog tima koji je predstavljao našu državu na Letnjim olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine i omogućio da Peugeot bude oficijelno vozilo naših sportista  pre i tokom ove planetarno važne sportske manifestacije. Pored Olimpijskog komiteta, kompanija Verano Motors podržava i aktivnosti Paraolimpijskog komiteta Srbije.