adele1

ZLATNI GLOBUS 2013

Adel na ceremoniji dodele Zlatnih globusa

Pop pevačica Adel trebalo bi da prisustvuje ceremoniji dodele Zlatnih globusa na Beverli Hilsu u nedelju, što bi bilo njeno prvo javno pojavljivanje od kada je rodila sina u oktobru. Organizatori Zlatnog globusa su saopštili da će se 24-godišnja britanska pevačica pojaviti na ceremoniji pre kao nominovana, nego što će biti izvođač. 
Njena “Skyfall“ numera iz istoimenog filma o Džejmsu Bondu je jedna od pesama koje se nalaze u trci za titulu najbolje originalne numere na Zlatnim globusima – jednom od najvećih događaja kada je dodela nagrada u pitanju u Holivudu, prenosi Rojters.
Vlasnica hita “Someone Like You“ dobila je sina u oktobru sa svojim partnerom Sajmonom Koneckim i od tada se sklanja od očiju javnosti. Adelin album “21“ najprodavaniji je u 2012. godini u SAD. Dodela nagrada biće održana 13. januara. Adel će se naći na dodeli Zlatnih globusa sa nekim od najvećih filmskih i muzičkih zvezda u Holivudu, uključujući i prezentere – Meril Strip, Džordža Klunija, Dženifer Lopez i nominovane među kojima su i Ben Aflek, Danijel Dej-Luis, Helen Miren, Leonardo Dikaprio, En Hatavej, Kevin Kostner.

Povezana vest:  "GRIMIZNI VRH" PREMIJERNO 14. OKTOBRA U BIOSKOPU CINEPLEXX UŠĆE SHOPPING CENTER