robsten_2011
Veza Roberta i Kristen opet u krizi?
 
Prijatelji ‘sumračnog’ para misle kako će se Robert Pattinson i Kristen Stewart uskoro razići, jer u posljednje vrijeme nikako ne mogu pronaći zajednički jezik
Kako prenosi Showbizspy, Robert i Kristen proživljavaju teške trenutke.
 -Stvari između njih nisu najbolje. Stalno se svađaju, Robert nije srećan. Pitanje je vremena kad će se njih dvoje razići – izjavio je izvor blizak paru.
 Raskinuli su letos kad je na videlo izašala Kristenina afera, ali Rob je ipak uspeo preći preko toga i dati još jednu priliku njihovoj ljubavi.
-Jako su se udaljili. Robert je počeo da ignoriše Kristen. Izlazi sam i kad ga ona zove, ne odgovara na njene pozive. Kristen vidi da njihova veza ne ide nigde i to je deprimira. Pokušava se boriti za njihovu ljubav, no stvari nisu najbolje – piše Showbizspy.
Njihovi prijatelji ujereni su da će razdvojenost na filmskim setovima u budućnosti pokazati hoće li ljubav opstati.
  -Ako uspeju da prebrode razdvojenost, više ništa neće biti na putu njihovoj ljubavnoj vezi -rekao je jedan prijatelj mladog para.
Nedavno je objavljeno kako Robert i Kristen nameravaju da kupe kuću u Velikoj Britaniji. Navodno su se već zaljubili u luksuznu viktorijansku kuću u Richmondu koja odiše Los Angelesom i blizu je doma Robertovih roditelja u Londonu.
Povezana vest:  Mišel Azanavisijus: Veoma je dirljivo kada vidite da je nekim ljudima film još uvek važan