Willow Smith
Willow Smith uzela pauzu od posla, želi da uživa u detinjstvu
 
Ni reči oca Willa Smitha da će joj društvo tokom proba za mjuzikl ‘Annie’ praviti pop ikona Beyonce nisu mogle  da nateraju glumčevu ćerku Willow Smith da se predomisli i prihvati ulogu u filmu.
Kako je u intervjuu otkrio njen tata, Willow je odlučila uzeti pauzu u karijeri i neko vreme biti samo – dvanaestogodišnjakinja. Glumac je otkrio šta se sve događalo oko mjuzikla i njegove mezimice.
-Willow je trebala glumiti u ‘Annie’. Čak smo i Jay-Z-ja angažovali da radi na filmu i, taman kad je trebalo da počne snimanje, Willow mi je rekla: Znaš šta tata, mislim da neće ići. Rekao sam joj: Izdrži, malena! Bićeš u New Yorku sa svim svojim prijateljima, a i Beyonce će biti tamo.  Pevaćeš i plesati. Pogledala me je i rekla: Tatice, imam bolju ideju: a da samo budem devojčica od dvanaest godina?’ – ispričao je 44-godišnji akcioni junak.
Will je, nastavlja, tada shvatio da njegova devojčica ima pravo.
-Willow me uči da se nekad moramo vratiti i ponovno obratiti pažnju na emocionalne potrebe ljudi koje volimo. Nečije emocionalne potrebe mogu biti bitno drugačije od naših snova i od onoga što mi mislimo da je najbolje za njih – kaže.
Ali nisu svi članovi porodice Smith napustili svet zabave. Will i njegov 14-godišnji sin Jaden zajedno glume u SF akciono-avanturističkom filmu ‘After Earth’ koji u bioskope stiže u junu.
Povezana vest:  U nedelju uveče: Oskari po 85. put