prica_o_igrackama_1Premijera Priče o igračkama 2
Drugi deo Diznijeve sinhronizovane 3D „PRIČE O IGRAČKAMA“ biće premijerno prikazan u četvrtak, 01. aprila, u Sali 2 Dvorane Doma Sindikata sa početkom u 17h.
Oni su igračke, oni pričaju – bar kad ljudi nisu tu– i oni su se vratili…proslavljajući povratak franšize „Priča o igračkama“ – ovog puta u Dizni digitalnom 3D-u! PRIČA O IGRAČKAMA, film koji je sve započeo, vraća publiku na putovanje prepuno zabave i avanture, viđenu očima dve rivalske igračke – Vudija, visokog i mršavog, dopadljivog kauboja i Baza Lajtjira, neustrašivog svemirskog rendžera. Komično loše uparen duo će vremenom naučiti da ostavi po strani lične razmirice kad ih okolnosti razdvoje od vlasnika Endija i kada se nađu u urnebesnoj misiji prepunoj avanture gde je jedini način da prežive da sklope nesiguran savez.
Drugi deo filma se nastavlja tako što Endi odlazi u kamp za kauboje i ostavlja svoje igračke prepuštene same sebi. Stvari će se zakomplikovati kada opsesivni sakupljač igračaka, Al Mekvigin, vlasnik Alovog Ambara za Igračke, kidnapuje Vudija. U Alovom stanu, Vudi otkriva da je on veoma skupocena igračka iz TV serije iz ’50-tih po imenu „Vudijeva Družina“, i tu će se susresti sa ostalim vrednim igračkama iz te serije – kaubojkom Džesi, konjem Bulzajem i Smrdljivim Pitom, istraživačem.
Kao i u prvom delu, glavnim likovima su glasove pozajmili naši poznati glumci:
Uloge:
WOODY – Vudi – Gordan Kičić
BUZZ LIGHTYEAR – Baz Svetlosni – Dragoljub Ljubičić Mićko
HAMM – Hem – Dubravko Jovanović
REX – Reks – Lazar Dubovac
SLINKY – Slinki – Branko Jerinić
MR.POTATO HEAD – Gdin. Krompiroglavi – Branislav Platiša
MRS. POTATO HEAD – Gđa Krompiroglavi – Nada Blam
ANDY – Endi – Nikola Todorović
JESSY – Džesi – Jelena Stojiljković
STINKY PETE – Pit Smrda – Marko Nikolić
AL – Al – Dimitrije Ilić
BO PEEP – Bo – Jelena Helc
WHEEZY – Skviki – Milan Caci Mihajlović
Žanr: Animirana komedija/avantura
Studio: Disney/Pixar
Songove izvodi: Dejan Cukić
Povezana vest:  Festival italijansko-srpskog filma od 17. do 25. oktobra