Da li si nekada pomislio da se ne uklapaš u društvo u kome se nalaziš? Da li si poželeo da budeš okružen samo ljudima koji te razumeju? Pridruži se još jednom Teens nightdogađaju u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Delta City i Kragujevac Plaza, u četvrtak, 29. septembra od 19:30 časova i upoznaj „Dom gospođice Peregrin za čudnovatu decu“.

Sve posetioce Teen’s night događaja Plazma Mini Mini će obradovati i učiniti ovo veče nezaboravnim! Uz svaku kupljenu kartu tinejdžere očekuje i poklon primerak Hej! magazina, dok će ih u bioskopima Cineplexx sačekati i gospođica Peregrin sa čudnovatom ekipom raspoloženom za fotkanje. Kako bi uživanje u Teen`s night događaju bilo potpuno, film će u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center biti prikazan u 4K rezoluciji, koja nam donosi kristalno jasnu sliku na velikom platnu, sa duplo više piksela u odnosu na regularne 2K projekcije.

Povezana vest:  Film "Anonimus" stigao u bioskope!

Priča prati šesnaestogodišnjeg Džejkoba čiji život teče potpuno mirno sve do strašne smrti njegovog dede, koja se dogodila pod sumnjivim okolnostima. Džejkobu do ruku dospeva tajanstveno pismo koje ga odvodi na velško ostrvo i do doma gospođice Peregrin za čudnovatu decu. Film je rađen prema istoimenom romanu Ransoma Rigsa iz 2012. godine, u kome se proza prepliće i dopunjuje fotografijama. Reditelj filma je legendarni Tim Barton, a scenario je uradila Džejn Goldman. Ulogu gospođice Peregrin tumači Eva Grin, a u ostalim ulogama pojaviće se Semjuel L. Džekson, Ejsa Baterfild, Džudi Denč i mnogi drugi.

Povezana vest:  Film Mela Gibsona "The Beaver" podbacio u bioskopima

Karte za Teen’s night i projekciju filma „Dom gospođice Peregrin za čudnovatu decu 3D“ su već u prodaji, sve informacije možete naći na sajtu www.cineplexx.rs.

Film se nalazi u distribuciji MCF MegaCom Film distributerske kuće.