mastercard-i-banca-intesa-kampanja-1Svi korisnici Banca Intesa Mastercard kreditnih kartica mogu da osvoje vikend putovanje u zabavni park Diznilend Pariz za dve odrasle osobe i dvoje dece do 14 godina ukoliko u periodu od 23.09. do 25.10.2016. godine na bilo kom prodajnom mestu u zemlji karticom plate račun u vrednosti od najmanje 4.000 dinara i prijave se na nagradni konkurs na sajtu www.carolijapretponocnogbala.rs.

Povezana vest:  Astra limuzina dizel po ceni od 14.698 evra

Putovanje u trajanju od 09. do 11.12.2016. godine uključuje smeštaj u Dizni Njujork hotelu, vaučere za kupovinu u prodavnicama u sklopu Diznilend parka, prisustvo svečanom pretponoćnom balu (Magic Before Midnight Ball), kao i balske kostime za decu.

U okviru onlajn prijave na konkurs potrebno je poslati i video materijal u trajanju od 45 sekundi na temu „Moj put u Diznilend“ iz ugla deteta, a pored dve glavne, učesnike konkursa očekuje još 18 nagrada u vidu vaučera u iznosima od 10, 15 i 20 hiljada dinara za kupovinu Dizni proizvoda u Dexi Co Kids prodavnicama.

Povezana vest:  Ekstremna dužina i volumen trepavica - efekat kao iz salona!

Pobednike konkursa će na osnovu kriterijuma originalnosti i kreativnosti video materijala odabrati tročlani žiri u čijem sastavu će biti predstavnici Banca Intesa i predstavništva kompanije Mastercard u Srbiji, kao i specijalni  gost.

Diznilend kompleks u Parizu, jedna od vodećih turistička atrakcija u Evropi, prostire se na 2.000 hektara, a sastoji se iz Diznilend parka, Volt Dizni studio parka i Dizni sela u kome se nalaze hoteli, prodavnice i restorani. Park je podeljen na tematske zone Advanturalend, Frontirland, Fantasyland i Discoverlend, od kojih svaka ima svoje restorane i prodavnice.

Povezana vest:  Nuxe predstavlja novu lijniju - Crème Prodigieuse® Boost