oscarlargeOvogodišnjim gubitnicima sa dodele Oskara poklon-paketi od 45.000 dolara

Ovogodišnji gubitnici sa dodele Oskara, 24. februara, neće otići praznih ruku, jer će nominovani za najprestižniju filmsku nagradu, dobiti poklone vredne 45 hiljada dolara.
Marketinška kompanija iz Los Anđelesa Distinktiv asets 11. godinu zaredom deliće poklone nazvane ‘Svako je dobitnik uz poklon-pakete za nomininovane za Oskara’ vredne 45 hiljada dolara.
Poklon-paket će uključiti putovanje u Australiju, na Havaje ili u Meksiko, vežbanje uz ličnog trenera, kondome, bocu tekile, ručno oslikane patike, termine za estetske zahvate, poseban servis za jelo koji ograničava veličinu obroka za one koji vode računa o liniji, prenose američki mediji.
Američka filmaska akademija prestala je 2007. da deli poklon pakete nakon što je taj običaj došao pod lupu američkih porezkih vlasti.
Slavne osobe koje primaju poklone i besplatna putovanja morale bi da ih prijave poreskoj upravi kao prihod i platiti za njih poreze.
Ovogodišnji poklon-paket uključuje i akupunkturu i aromaterapjiu, sedmodnevni boravak u fitnes centru I jednogodišnje pravo na posebne usluge za VIP klijente na na londonskom aerodromu Hitrou.

Povezana vest:  Antonio Banderas prestao da puši posle infarkta