oz franko

„Oz veliki i moćni“ u bioskopima od 7.marta

Film „Oz veliki i moćni“ u režiji Sema Raimija premijerno će biti prikazan u subotu, 2. marta u bioskopu Sinepleks (Cineplexx) u Delta sitiju a na redovnom bioskopskom repertoaru će se naći od 7. marta.
Diznijeva fantastična avantura „Oz veliki i moćni“ govori o poreklu dobro poznatog lika Čarobnjaka iz Oza, koga je stvorio L. Frenk Baum, saopšteno je iz distributerske kuće Taramount.
Kad Oskar Digs (Džejms Franko), sitni cirkuski mađioničar sumnjivog morala, bude bačen iz prašnjavog Kanzasa u živopisnu zemlju Oz, misliće da je dobio premiju – slava i bogatstvo su mu na dohvat ruke – sve dok ne upozna tri veštice, Teodoru (Mila Kunis), Evanoru (Rejčel Vajs) i Glindu (Mišel Vilijams), koje nisu ubeđene da je baš on taj veliki čarobnjak koga su svi očekivali.
Kada nevoljno bude uvučen u probleme koji muče zemlju Oz i njene stanovnike, Oskar će morati da otkrije ko je dobar, a ko zao pre nego što bude prekasno.
Uz pomoć magičnih veština, iluzije i promućurnosti, pa čak i malo čarobnjaštva, Oskar će se pretvoriti ne samo u velikog i moćnog čarobnjaka iz Oza već i u bolju osobu.

Povezana vest:  Supruga Aleka Boldvina trudna