Vizual Eucerin DermoDensifyer promotivno pakovanje

Eucerin DermoDENSIFYER podmlađuje i obnavlja čvrstinu zrele kože – bez hemijskog pilinga

Kada dođu u određene godine, mnoge žene počinju da primećuju promene u izgledu svoje kože. Koža nije više blistava kao što je nekada bila i one tada žele kožu koja će izgledati svežije i privlačnije. Tokom vremena koža gubi čvrstinu i elastičnost, postaje tanja i sklona borama.
Rešenje dermatologa za znake starenja kože su tretmani koji obnavljaju kožu, poput hemijskog pilinga. Eucerin predstavlja medicinsko, ali i kozmetičko rešenje koje odgovara potrebama zrele kože, koje ubrzava proces podmlađivanja kože i čini da koža izgleda blistavo i vidno mlađe.
Razmazite svoju kožu i poklonite joj nešto posebno: kupovinom Eucerin DermoDENSIFYER dnevne kreme dobijate kremu za područje oko očiju i usana gratis. Eucerin preparati se mogu kupiti isključivo u apotekama.

Povezana vest:  Perwoll Fashion Week u FORBES magazinu

Eucerin DermoDENSIFYER dnevna krema sadrži supstance biljnog porekla, aktin iz čička i oligopeptide iz anisa, kao i UVA i UVB filtere. Posebno je formulisana da zadovolji potrebe zrele kože. Ubrzava proces obnavljanja kože, poboljšava njenu strukturu, vidljivo ublažava duboke bore i čini kožu mekom i elastičnom. Savršena je podloga za šminku, jer je koža je brzo upija i ne ostavlja mastan trag.
U zavisnosti od godišnjeg doba ili vremenskih prilika, krema se može nanositi nekoliko puta dnevno na problematično područje obraza ili čela. Za najefikasniji rezultat proizvod je potrebno nanositi na celo lice, vrat i dekolte. Ova krema se posebno preporučuje i nakon površinskog hemijskog pilinga.
Kada se nežno umasira ostavlja prijatan, nežan osećaj na licu i predstavlja savršenu bazu za šminku. Ubrzava regeneraciju i obnavlja čvrstinu kože, vidljivo ublažava i duboke bore i štiti kožu od sunca zahvaljujući zaštitnom faktoru SPF 15 i UVA zaštiti.
Bogata Eucerin DermoDENSIFYER noćna krema podstiče kožu da se regeneriše tokom noći. Izuzetno efikasna formulacija sa arktinom, supstancom izolovanom iz čička i oligopeptidima iz anisa, aktivira proizvodnju kolagena. Kada se temeljno, pre odlaska na spavanje, nanese na lice, ubrzava procese obnavljanja i omogućava da se koža na prirodan način dubinski regeneriše tokom noći. Za više čvrstine i vidljivo manje bora. Poboljšava čvrstinu i elastičnost kože i vidljivo ublažava i duboke bore. Visoka koncentracija pantenola stimuliše proces regeneracije kože tokom noći.
Vremenom, nežna koža oko očiju i usana takođe postaje tanka i suva. Eucerin DermoDENSIFYER za konture oko očiju i usana sa zaštitnim faktorom SPF15, ubrzava proces obnavljanja kože i pomaže joj da se na prirodan način dubinski regeneriše.
Kako bi učinila čvršćim nežno vezivno tkivo oko očiju, Eucerin DermoDENSIFYER krema za konture oko očiju i usana se nanosi ujutru i uveče blagim masiranjem. Rezultati su očigledni: koža je čvršća, dok su čak i duboke bore vidljivo umanjene posle svega par nedelja.
Poboljšava čvrstinu i elastičnost i stimuliše regeneraciju kože oko očiju i usana, vidljivo ublažava i duboke bore, pogodna za osobe koje nose kontaktna sočiva, sa zaštitnim faktorom SPF 15 + UVA zaštitom.

Povezana vest:  Tvoje ime i tvoj recept bez mana na Dr. Oetker pakovanju godinu dana